Ti mi csinálnátok, ha a szüleitek olyanokat akarnának rátok erőltetni, amit utáltok?
Foglalkozz otthon az informatikával, rengeteg dolog van a neten. Ha a zene nem érdekel, mondd meg nekik, hogy hiába fizetik nem fogsz elmenni, mert nem érdekel. Balhé lesz, de állj a sarkadra...Az informatikának van olyan határterülete, ami esetleg a sznob szüleidet is kielégíti, a bionika:
Talán ezzel tudsz rájuk hatni. Az a baj, hogy minden bizonnyal jót akarnak neked, csak éppen a saját vágyaikat akarják kiélni általad, ez pedig hosszú távon nem szokott működni.
"Annyit mondanak, hogy a jövőt nem az informatika fogja alapítani, hanem a zene."
Csak egyszer kérdeznéd meg, hogy emellett az állítás mellet milyen érveket tudnak felhozni.. lenne nagy "ööö" meg "háááát" én gyanítom. egyébként zenesuliból engem is kirugtak, mert nem jártam be szolfézsra (a gitárt szerettem, én akrtam, csak nem ilyen keretek között) , de ez 14 éves koromban volt, és nem bántam meg. Szerintem kicsit sokáig húztad hogy hagyod magad és majd lesz valami, évekkel korábban kellett volna a sarkadra állni és nemet mondani
" Amíg az én kenyeremet eszed kijelentés ellen nincs mit tenni."
Valójában lehet hasonlóan mocskos választ adni rá, vmi olyanformában, hogy "amíg törvényi kötelességetek etetni, addig nem akartok a gyámüggyel megismerkedni".
Ez a te életed, nem az övéké, ha jót akarsz magadnak, akkor kénytelen leszel ezekbe beleállni és felvállalni, hogy komoly összetűzéseitek lesznek ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!