Ti mit csinálnatok ha a 12éves lányotok egy orpiercingel menne haza?
Esküszöm, hogy nem polgárpukkasztásként írom, de mivel igen csak Piercing és Tetoválás párti vagyok, én szimpatizálnék vele =D
Kivetetni semmiképp sem vetetném ki, de nagyon megharagudnék rá, amiért a megkérdezésem nélkül szúratott magának Piercinget. Ezek után segítenék neki a kezelésében, a gyógyulásában, hogy még véletlenül se fertőződjön el, utána pedig nagyon türelmesen, hiszen a tulajdon gyermekemről van szó, akinek nem az ellensége akarok lenni, elmagyaráznám neki, hogy ez így nem helyes... legközelebb, amikor szeretne valamit, először beszélje meg velem, és közös megegyezés alapján kompromisszumot kötünk, ha úgy kívánja a helyzet...
(Mihez adom a kezem, mihez nem, tetkók, egyéb piercingek, stb-k)
Egy Piercing párti ;)
Alapvetően nincs bajon nekem se a piercingekkel, de egy 12 éves kölykön semmi keresnivalója, főleg engedély nélkül. Egyáltalán hol csináltatta?! Ilyen korban úgy tudom, még szülői beleegyezés kell.
Egyébként biztos, hogy elég komoly szankciói lennének a dolognak.
Nekem sincs bajom sem a piercinggel sem a tetoválással, de mindkettőnek megvan a maga ideje és módja.
Ha az én 12 éves lányom orrpiercinggel jönne haza, bizony én is kivetetném vele, és jöhet a nyári büntetés.
Ha 18 évesen jönne haza vagy mondjuk 17 évesen megkérdezné, hogy lehetne-e akkor nem ellenkeznék.
orRpiercingGel??
Amennyiben felnőve bika akar lenni, támogatnám, hogy haladjon életcélja felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!