Ti mit csinálnatok ha a 12éves lányotok egy orpiercingel menne haza?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 22:48
11/54 A kérdező kommentje:
itt az oranak az oldalan de amugy jol ál neki
2016. júl. 19. 23:09
12/54 anonim válasza:
Büszke lennék rá,hogy 12 évesen ilyen vagány és bátor, de persze ezt ő felé nem mutatnám. Megütni semmiképp nem ütném meg. Lenne bünti meg egy anya-lánya beszélgetés.
14/54 anonim válasza:
Nem nézném jó szemmel, főleg hogy valami barátnő ismerősénél készülhetett, mert 16 alatt szülői engedély kell a normális helyeken. (hacsak a szülő nem ment bele..)
Ilyen korban felesleges, véleményem szerint csak olyan akar lenni mint a nagyok..
Ha idősebb lenne, akkor megengedném neki.
15/54 A kérdező kommentje:
Piercingesnél készült
2016. júl. 19. 23:13
16/54 anonim válasza:
12-es vok.én jól elmennék ahoz a piercingeshez lecseszni,hogy egy kis gyereket miért szurkál...csak félnék a következményektől..lehet én is egy orrpiercinggel állítanék haza..
17/54 anonim válasza:
Egyre jobban bírlak =D =D =D
(Amúgy ezen most hirtelen én nem is gondolkodtam el, amikor válaszoltam, de igazad van! Egy Piercingesnek is lehetne esze...)
18/54 anonim válasza:
Megérdeklődném, hogy miért nem avatott be a terveibe? Ha félt elmondani az azt jelenti, hogy valamit elrontottam a nevelésében.
19/54 A kérdező kommentje:
Én a barátja vagyok nem az anya. amugy nekem egy honapja monta de én viccet csináltam belöle és nem hittem el neki.Peding mindig mindent elmond és amugy jól nevelt .
2016. júl. 19. 23:31
20/54 anonim válasza:
12. Meg szégyelném magam,hogy 10 éve nincs rá bátorságom,a 12 éves lányom meg megmerné tenni. Lehet megkérném jöjjön el velem és fogja a kezem :-). Kedves anyuka,menj és tényleg beszélgess el azzal az emberrel,mert ez dühítő,hogy a pénzért mire nem képesek! Ez törvényellenes,nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!