Ti mit csinálnatok ha a 12éves lányotok egy orpiercingel menne haza?
"Rendes hejen csináltata higénia meg ienekel minden rendbe van."
Kedves kérdező! Ha egy tizenkét éves kislánynak megcsinálták a piercinget, az a hely nagyon nincs rendben. Normális helyeken 18 éves kor alatt szülői beleegyezés kell, még akkor is ha 15-16 éves kortól megcsinálják.
"De azért gondolom a fülét átlövetitek amikor megszületik, mert az milyen cuki. A megkérdezése nélkül testékszert rakattok be neki. Az már csak a társadalom szegénységi bizonyítványa, hogy fülbe mehet, orrba nem, "MERT CSAK". :)"
Hát ki hogy, én mondjuk nem fogok. Nekem is csak akkor lett fülbevalóm, mikor már 5 éves voltam és magamtól kértem.
Micsoda sötétség van egyes fejekben. Ha megcsináltatta, ráadásul a megkérdezésem nélkül, először is elgondolkodnék, hogy miért veszhetett el a bizalom kettőnk között, hogy nem szólt róla. De ha ilyen vadállat lennék, mint némelyik válaszoló (kitépném, megverném, szobafogság, stb), akkor nem kéne ezt tennem - mert nem is volt.
Utána pedig elbeszélgetnék vele, hogy hogyan jutott eszébe, és miért nem tájékoztatott.
Végül elmennék a szalonba (már ha ott csináltatta), és annak a tulajával is elbeszélgetnék, valamint tájékoztatnám, hogy törvényt sértett, aminek igen komoly következményei lesznek.
Mit csinálnék? Csirkemellet salátával, "mert azt szeretem".
A pirszinggel kapcsolatban Tom Benko megragadta a lényeget. Én mivel nem támogatom, nagykorúsága előtt nem engedném, utána ha lenne, megpróbálnék neki örülni. :) Jobb híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!