Mi az, amit ti máshogy csinálnátok, mint a szüleitek?
Figyelt kérdés
Tehát ha ti lennétek szülők, mik lennének azok a dolgok/hibák amiket ti nem követnétek el/máshogy csinálnátok volna mint a ti szüleitek?2022. jan. 11. 20:26
1/49 anonim válasza:
Nem szülök gyereket huszonévesen :D
2/49 anonim válasza:
Nem vállalok gyereket, csak akkor, ha én magam szívből akarom és gond nélkül tisztességesen feltudom nevelni. A másik, hogy nem bíznék meg a rokonokban csak azért, mert rokon.
3/49 anonim válasza:
Én semmin sem változtatnék. Remek anyukám van és annak ellenére, hogy sosem voltunk tehetősek nem kellett nélkülöznöm és boldog gyerekkorom volt. Mindent úgy csinálnék, mint anyu, ha az ő helyében lennék. Köszönöm anya <3
4/49 anonim válasza:
Nem ilyesztettem volna el a gyerekem minden barátját és nem zárnám el a világtól (nem jöhetett hozzánk egy barátom se mindenkit elűzött a neveletlen modorával és én sem mehettem sehová az iskolán kívül semmilyen emberi kapcsolatom nem volt) és ez miatt szorongok és nincsenek barátaim antiszociális lettem.
5/49 anonim válasza:
Nem verném a gyerekem, főleg nem azért, amit én se tudok teljesíteni.
6/49 anonim válasza:
Pénzügyi tudatosság, tárgyak (lomok) gyűjtése helyett minimalizmus és élmények gyűjtése, élethosszig tanulás, passzív szabadidős tevékenységek (tv) helyett aktív kikapcsolódás, kulturális programok, nyitottság távoli kultúrák, ételek irányába, célok kitűzése, tervezés, stb.
7/49 anonim válasza:
Többször beszélgetnék el vele, több mindent megmagyaráznék neki. Szabadidős programoknak nem azt erőltetném amit Én szeretek, hanem azt csinálnánk amit a gyerekem szeret. Emellett nem görcsölnék rá a tanulmányi eredményeire.
8/49 anonim válasza:
Az előző válaszolókhoz hasonlóan engem is vertek, szóval ha lenne gyerekem, valószínűleg ebben is más lennék. Illetve a gyerekemet már kis korától fogva próbálnám önállóságra nevelni, elfogadnám azt, hogy ő egy másik személy, nem pedig a saját, kicsinyített másom.
9/49 anonim válasza:
Nem lesz addig(szerintem egyébként soha)gyerekem,amíg normális méretű házat,lakást nem tudok biztosítani nekik.
Nem mondanám el a dolgait,amit bizalmasan elmondott nekem.
10/49 anonim válasza:
Anyám akart gyereket, én meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!