Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az, amit ti máshogy csináln...

Mi az, amit ti máshogy csinálnátok, mint a szüleitek?

Figyelt kérdés
Tehát ha ti lennétek szülők, mik lennének azok a dolgok/hibák amiket ti nem követnétek el/máshogy csinálnátok volna mint a ti szüleitek?

2022. jan. 11. 20:26
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
87%
Nem szülök gyereket huszonévesen :D
2022. jan. 11. 20:28
 2/49 anonim ***** válasza:
92%
Nem vállalok gyereket, csak akkor, ha én magam szívből akarom és gond nélkül tisztességesen feltudom nevelni. A másik, hogy nem bíznék meg a rokonokban csak azért, mert rokon.
2022. jan. 11. 20:34
 3/49 anonim ***** válasza:
94%
Én semmin sem változtatnék. Remek anyukám van és annak ellenére, hogy sosem voltunk tehetősek nem kellett nélkülöznöm és boldog gyerekkorom volt. Mindent úgy csinálnék, mint anyu, ha az ő helyében lennék. Köszönöm anya <3
2022. jan. 11. 20:34
 4/49 anonim ***** válasza:
97%
Nem ilyesztettem volna el a gyerekem minden barátját és nem zárnám el a világtól (nem jöhetett hozzánk egy barátom se mindenkit elűzött a neveletlen modorával és én sem mehettem sehová az iskolán kívül semmilyen emberi kapcsolatom nem volt) és ez miatt szorongok és nincsenek barátaim antiszociális lettem.
2022. jan. 11. 20:38
 5/49 anonim ***** válasza:
98%
Nem verném a gyerekem, főleg nem azért, amit én se tudok teljesíteni.
2022. jan. 11. 20:43
 6/49 anonim ***** válasza:
93%
Pénzügyi tudatosság, tárgyak (lomok) gyűjtése helyett minimalizmus és élmények gyűjtése, élethosszig tanulás, passzív szabadidős tevékenységek (tv) helyett aktív kikapcsolódás, kulturális programok, nyitottság távoli kultúrák, ételek irányába, célok kitűzése, tervezés, stb.
2022. jan. 11. 20:45
 7/49 anonim ***** válasza:
96%
Többször beszélgetnék el vele, több mindent megmagyaráznék neki. Szabadidős programoknak nem azt erőltetném amit Én szeretek, hanem azt csinálnánk amit a gyerekem szeret. Emellett nem görcsölnék rá a tanulmányi eredményeire.
2022. jan. 11. 20:46
 8/49 anonim ***** válasza:
95%
Az előző válaszolókhoz hasonlóan engem is vertek, szóval ha lenne gyerekem, valószínűleg ebben is más lennék. Illetve a gyerekemet már kis korától fogva próbálnám önállóságra nevelni, elfogadnám azt, hogy ő egy másik személy, nem pedig a saját, kicsinyített másom.
2022. jan. 11. 20:47
 9/49 anonim ***** válasza:
96%

Nem lesz addig(szerintem egyébként soha)gyerekem,amíg normális méretű házat,lakást nem tudok biztosítani nekik.

Nem mondanám el a dolgait,amit bizalmasan elmondott nekem.

2022. jan. 11. 20:48
 10/49 anonim ***** válasza:
96%
Anyám akart gyereket, én meg nem.
2022. jan. 11. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!