Mit csinálnátok, ha a szüleitek "követelnék" az unokát?
Még van idõd bõven,hiszen még csak 23 éves vagy.
Utolsó jó a humorod.:):)
Már megint mindenki csak a végleteket látja, mind a kérdező, mind a válaszolók, pedig a megoldás nagyon egyszerű.:
1. Szeretnél valamikor gyereket?
Ha nem, akkor mondd meg nekik szemtől szembe, és ne olvasd tovább a válaszomat.
2. Ha szeretnél, mikorra időzítenéd?
Bármily furcsa az emberek nagy részének, ezt a témát is célszerű projektként kezelni, amiben fel lehet állítani lépéseket, pl. először párt találsz, össze költöztök, stb.
3. Mi hátráltat? Hol érzed hogy le vagy maradva a cél elérésében?
Pl. Nincs férfi aki tetszene -> csinálj erre egy tervet, milyen taktikával találsz párt. Pl. ha eddig igénytelen voltál, most igényesebb leszel a kinézetre, eljársz egyre több helyre ahol vannak férfiak, stb.
Ha akarsz gyereket és van terved hogyan érd el a célt, nyugodtan közölheted szüleiddel is. Lehet nekik is vannak jó meglátásaik, hogyan lendítsd magad túl az akadályokon.
"Közlöd kulturáltan, céltudatosan és eltökélten, hogy 23 évesen még semmiről nem vagy elkésve. Továbbá a gyermekvállalás meg kell teremtened a legmegfelelőbb alapfeltételeit, mint a jól fizető állás, és megfelelő partner. Amit fontos kiemelned: magadért akarsz gyereket vállalni, és nem másnak szülni."
Ezt már megpróbáltam, de mintha a falnak beszélnék. Nem is amiatt aggódnak, hogy én vagyok elkésve, hanem ŐK vannak elkésve. Nem is azzal foglalkoznak, hogy én 27 évesen mennyire leszek lekésve a gyerekvállalásról, hanem csak azzal foglalkoznak, hogy ők 4-5 év múlva mennyi idősek lesznek.
Semmilyen észérv nem hat rájuk. Azzal jönnek, hogy ők is a nagyszülők vendégszobájában kezdték a családalapítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!