Mit csinálnátok, ha a szüleitek "követelnék" az unokát?
Figyelt kérdés
A szakom mester nélkül semmit sem ér, ezért megyek mesterre. Édesanyám nem támogat benne, mert ő már nagyon vágyik az unokára. Ha találkozunk, szapul, hogy nincs párom és szingli vagyok és próbálja rám erőszakolni a közelben lakó férfiakat. 23 vagyok. Nagycsaládi ebédnél felhozta, hogy mesterre megyek, erre a rokonság... hát így mikor lesz gyerek.2019. márc. 3. 11:34
31/34 anonim válasza:
Mond meg nekik hogy a gyerektéma arra a két emberre tartozik aki majd felneveli, rád és a párodra, és semmi közük hozzá hogy mikor szülsz, valamint az hogy ők unokát akarnak az téged pont nem érdekel.
32/34 anonim válasza:
Megmondanám, hogy ezzel vagy leállnak, vagy elfelejthetik, hogy van egy lányuk.
33/34 piroska és a farkas válasza:
Ha 23 évesen màr azt gondoljàk, h bőven ideje lenne szülnöd, akkor feltételezem, h anyukàd még fiatalabb koràban szült téged. Manapsàg simàn szülnek 40 felett a nők. Szerintem kezd el mondogatni, hogy nagyon vàgysz kistestvérre.
34/34 anonim válasza:
Én viccekkel próbáltam elütni a húszas éveimben ezeket a tolakodó kérdéseket. Aztán 30 felett meguntam , és egy családi ebédnél amikor kezdődött a műsor,megmondtam kerek perec,hogy nem lesz gyerekem ,mert utálom őket ,és ha nekik kell hozzanak ki maguknak egyet az árvaházból :D Azóta békénhagynak :) Mellesleg az állításomnak csak az egyik fele igaz ,nem utálom őket,de tényleg nem lesz. Viszont nem gondolom,hogy bárkinek is magyarázattal tartozna az ember hogy lesz-e gyereke,mikor ,ha nem miért,mennyi stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!