Ti ezt csinalnatok igy?
A csaladomnak van ket vallalkozasa es apunak meg egy munkahely is.
Nappal a vallalkozasok valamelyikeben dolgozok hol ide hol oda rangatnak, ejjel meg apuval.(3-4 oras munka)
Ezert fizetest nem kapok, csak egy fundamentat es egy biztositast tesznek nekem. Illetve ha ugy van adnak vagy vesznek dolgokat a lakasba, vagy anyu foz stb..
Viszont tesom kap fizetest de o is kap toluk sok mindent a parjaval egyutt. Sot a fundamentajanak a felet is megkapja.
Bevetelem az a havi tamogatas eü.miatt.
Nem.
Keress normális munkahelyet.
Az fontos kérdés,hogy tanulsz, és emelett dolgozol a vállalkozásban, vagy már végzetél és főállásbnan teszed ezt most.
Én biztos,hogy függetleníteném magam. Ha családot akarsz ez így egyébként se biztosít megélhetést, és teljesen a szülőktől függ.
Munka mellett ha van időd segíts be Nekik, de az,hogy "kegyelemkenyérért" dolgozol szerintem nem megoldás. Hosszútávon főleg nem.
Hány éves vagy egyébként? Van saját lakásod? Mert írtad,hogy vesznek dolgokat a lakásba Neked..
30f vagyok. Szuleim azt valljak h csalad egyutt mindent megold,osszetart.
Turisztikai diplomam van,ehhez csinalom a masik ny.vizsgam. Emelett van egy bizt.ori okjm. Ebben dolgoztam 3evet de kollegam zaklatasa miatt el kellett jonnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!