Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak neki, hogy fizessen? Vagy ti mit csinálnátok?
Nem a pénzére játszok, sosem engedtem, hogy bárhol is fizesse a részem. A felezésnek vagyok a híve. Most 1 fagyi belefér, de utána én is meghívom. Nem mintha olyan sok helyre mennénk...de ha megyünk is mielőtt kiszállunk a kocsiból mindig odaadom a részemet neki.(pénzt)
Egyre többször vettem észre azt, hogy megkér vegyek neki valamit, utána nem fizeti ki.Fogamzásgátlót is én fizetem. Gumit se fizette mindig, abba is ugyanúgy beszálltam. Megbeszéltük ezentúl felesbe fizetjük a gyógyszert. Tudja jól, hogy a héten váltottam ki a zsebpénzemből(vagy talán elfelejtette?)Tegnap délután óta nálunk van fel se merül benne.. Előző adagnak is úgy adta oda a felét, hogy már én kértem, előtte meg sehogy. Én nem fogom kérni... de ez milyen már.. dolgozik, jól keres, én a zsebpénzemből élek. Halál nyugodtan elvan a szobámba és eszébe se jut neki, és ez idegesít. Szexelni meg állandóan tudna...de nekem már nagyon nincs kedvem. Nem a pénz miatt hanem dühít ez a hozzáállás. Nekem ehez nem lenne pofám. Állandóan meglepem kis csokival, vagy amit nagyon szeret ő meg azt se amire megkértem. Ezenkívül látszik rajta, hogy szeret csak ez olyan fura..
Nekem is olyan ember kene akivel mindent fele fele arányban fizetnénk ki
Sok férfi megsértődik ezen nem értem miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!