Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Konkrétan az a problémám hogy a párom azt hiszi hogy amint le fekszünk aludni feszt verem mellette...nem fogja fel hogy nem de folyamatosan veszekszik velem... És ez eléggé megvisel. Mit csináljak, az első pár alkalommal még elnéztem probáltam bele látni, de már a fejem alá rakom mint két kezem és így is ezzel jön..és ezt már nem tudom higgadtan kezelni. Most át ment egy másik szobába.2018. szept. 23. 00:03
1/8 anonim válasza:
Volt olyan, amikor tényleg mellette verted vagy ez teljesen az ő fejéből pattant ki?
2/8 anonim válasza:
Szerelj fel egy kamerát, aztán nézesd vissza vele a felvételeket.
3/8 anonim válasza:
Ha egyszer is előfordult ...Nos akkor megértem.
4/8 A kérdező kommentje:
Az ő fejéből pattant ki.
2018. szept. 23. 05:42
5/8 anonim válasza:
Dobd ki az ilyen hülye pi.sát!
6/8 anonim válasza:
Próbáltátok megbeszélni, hogy honnan jönnek neki ezek a gondolatok?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondta hogy ö ilyeneken kattog mindig és amugy is féltékeny tipus.
2018. szept. 24. 15:56
8/8 anonim válasza:
Hát ez bízar. Nem személyiségzavaros? Halucinál, békepzel dolgokat, ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!