Hogyan győzzem meg a szüleimet egy iPhone-ról?
----------------------------------------------------------------
VEGYÉL MAGADNAK !
Csak gondolom, nem szeretnéd a pénzed rá költeni :D _______ MERT ***** drága :D
NAHÁT MEGSÚGOM - apád is így gondolkozik ! Van rá pénze, de nem arra :D
----- Plusz ő távlatokban is tud gondolkodni ! Gondol a felmerülő javítási költségekre , ami ismételten apád tárcáját fogja terhelni - És az IPHONE-nál az NEM egy olcsó mulatság :)
----------------------------------------------------------------
Gondolom mert túl drágának tartjàk.
Természetesen nem kell egyből a legújabb modellt megvenni, 80 vagy 90-ért már találsz használt X vagy XS-t, ami mégis olcsóbb mint egy új középkategóriás Android. Egy XS használhatósága teljesen megegyezik egy 13 Pro-val, annyi a különbség hogy a 13 némileg gyorsabb és valamennyivel jobb a kamerája.
Szerintem amíg nem tudod, miért is kellene számodra egy iPhone, addig egy Android is megfelelő lenne.
"... MacBookommal párosítva már nyújtana ökoszisztéma-funkciókat" ez miért lenne jó? Bizonyos alkalmazásokat lehetne szinkronizálni vagy együtt használni?
Én hülye, sok kérlelgetés után, megvettrm a fiamnak, aztán a lányomnak is, 170 ezer /darab, iPhone 7-est. 12 és 14 évesek voltak akkor.
Mert, hogy az milyen jó, meg 4 évig biztosan telefon stb.
Erre 2 év után, már azon kattognak, kell nekik egy androidos telefon. Meg az edesapjuk f@sz...
Mostanában nem lesz új telefon, az egyszer biztos!
Ha MacBook-ra volt zsé,akkor nem tudom mi a gond.Tényleg egy iPhone-nal lenne ütős páros.
Meg kell venni és kész,ha van rá keret.Csalódni nem fogsz.
Androidról (Samsung Galaxy s20) váltottam,13 Pro-m van és azt kell mondjam,hogy kell a fenének az Android.
Ha van rá saját pénzed akkor vedd meg .akkor mi a kérdés .
Ha meg szüleid pénzét költenéd csak el akkor nincs apple iPhone túl drága .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!