Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet egy iPhone-ról?

Figyelt kérdés
Régi vágyam már beszerezni egy Apple-okostelefont. A mostani telefonom már a végóráiban van, illetve MacBookommal párosítva már nyújtana ökoszisztéma-funkciókat. Mármost: a szüleim sosem voltak Apple-pártiak, emiatt is akarnak az Android mellett ragadni, merthogy "úgyis jó a megszokott". A pénzügyi résszel nincs gondom, tudnám akár teljes egészében finanszírozni az új telefont. Milyen érveket hozzak fel egy iPhone mellett? NE kérdezzétek kérlek a kommentekben, hogy miért is vennék iPhone-t. Köszi.

2022. jan. 8. 00:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%
Vagy odaadom az Iphone 8omat. 😂😂 fiokba rohad mar egy ideje, 3honapig birtam eletem elso es utolso iphonjaval, aztan vettem egy Samsungot inkabb, azota i8 1x volt bekapcsolva. 😂
2022. jan. 8. 03:15
 12/46 anonim ***** válasza:
56%

----------------------------------------------------------------

VEGYÉL MAGADNAK !

Csak gondolom, nem szeretnéd a pénzed rá költeni :D _______ MERT ***** drága :D

NAHÁT MEGSÚGOM - apád is így gondolkozik ! Van rá pénze, de nem arra :D

----- Plusz ő távlatokban is tud gondolkodni ! Gondol a felmerülő javítási költségekre , ami ismételten apád tárcáját fogja terhelni - És az IPHONE-nál az NEM egy olcsó mulatság :)

----------------------------------------------------------------

2022. jan. 8. 03:43
 13/46 anonim válasza:
84%

Gondolom mert túl drágának tartjàk.

Természetesen nem kell egyből a legújabb modellt megvenni, 80 vagy 90-ért már találsz használt X vagy XS-t, ami mégis olcsóbb mint egy új középkategóriás Android. Egy XS használhatósága teljesen megegyezik egy 13 Pro-val, annyi a különbség hogy a 13 némileg gyorsabb és valamennyivel jobb a kamerája.

2022. jan. 8. 04:02
 14/46 l0m3x ***** válasza:
63%
80-90HUF MÁR találsz? El kell menni megkeresni. És kiderül mennyire drága. Ha pedig egy gyereknek válaszolgatunk, semmi értelme a felvetésnek sem. Ha felnőttnek, akkor Gratulálok. :)
2022. jan. 8. 04:12
 15/46 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem amíg nem tudod, miért is kellene számodra egy iPhone, addig egy Android is megfelelő lenne.

"... MacBookommal párosítva már nyújtana ökoszisztéma-funkciókat" ez miért lenne jó? Bizonyos alkalmazásokat lehetne szinkronizálni vagy együtt használni?

2022. jan. 8. 04:39
 16/46 anonim ***** válasza:
85%

Én hülye, sok kérlelgetés után, megvettrm a fiamnak, aztán a lányomnak is, 170 ezer /darab, iPhone 7-est. 12 és 14 évesek voltak akkor.

Mert, hogy az milyen jó, meg 4 évig biztosan telefon stb.

Erre 2 év után, már azon kattognak, kell nekik egy androidos telefon. Meg az edesapjuk f@sz...

Mostanában nem lesz új telefon, az egyszer biztos!

2022. jan. 8. 05:29
 17/46 anonim ***** válasza:
29%

Ha MacBook-ra volt zsé,akkor nem tudom mi a gond.Tényleg egy iPhone-nal lenne ütős páros.

Meg kell venni és kész,ha van rá keret.Csalódni nem fogsz.

Androidról (Samsung Galaxy s20) váltottam,13 Pro-m van és azt kell mondjam,hogy kell a fenének az Android.

2022. jan. 8. 05:35
 18/46 anonim ***** válasza:
89%

Ha van rá saját pénzed akkor vedd meg .akkor mi a kérdés .

Ha meg szüleid pénzét költenéd csak el akkor nincs apple iPhone túl drága .

2022. jan. 8. 06:24
 19/46 anonim ***** válasza:
14%
Akkor vedd meg. A te pénzed. Én is lecseréltem a kínai androidos szaromat és nem bántam meg.
2022. jan. 8. 06:27
 20/46 anonim ***** válasza:
79%
Én kemény leszek, mint a kád széle és rákérdezek: miért szeretnél almafont?
2022. jan. 8. 07:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!