Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet egy iPhone-ról?

Figyelt kérdés
Régi vágyam már beszerezni egy Apple-okostelefont. A mostani telefonom már a végóráiban van, illetve MacBookommal párosítva már nyújtana ökoszisztéma-funkciókat. Mármost: a szüleim sosem voltak Apple-pártiak, emiatt is akarnak az Android mellett ragadni, merthogy "úgyis jó a megszokott". A pénzügyi résszel nincs gondom, tudnám akár teljes egészében finanszírozni az új telefont. Milyen érveket hozzak fel egy iPhone mellett? NE kérdezzétek kérlek a kommentekben, hogy miért is vennék iPhone-t. Köszi.

2022. jan. 8. 00:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
26%
Az utólagos direkt szoftveres lassításról, meg a nem éppen hajlítósra tervezett telefonok zsebben elhajlásáról jobb nem is beszélni :D
2022. jan. 8. 18:02
 42/46 anonim ***** válasza:
78%
Huawei-m van, 6 éves, még remekül megy. Eddig egyedül az iPhone-ról hallottam szándékos szoftveres lassítást...
2022. jan. 8. 19:05
 43/46 anonim ***** válasza:
35%

IOS 12 óta nem lassítják a telefonokat

Tehát minden iphone amin minimum ios 12-es fut, az már nem lassul be a frissítés miatt.

2022. jan. 8. 20:00
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, max majd akkor ha valamivel ösztökélni kell az embereket, hogy vegyék meg az újat...
2022. jan. 8. 22:07
 45/46 qkker1 ***** válasza:
85%
Hová tűntél, kérdező?
2022. jan. 8. 22:09
 46/46 anonim válasza:
5%

Tehát hogy szögezzük a kérdező nem volt arra kíváncsi hogy az Ios vagy az Android jobb, tisztázzuk a kérdést:Hogyan győzzem meg a szüleimet egy IPhone-ra, teljesen normális kérdés

Ugorjunk is neki

Sokan mondták hogy a Samsung így meg amúgy jó, egyáltalán nem éri meg! Nekem 1 év után szoftver hibás lett, pedig semmi ütés nem érte és egyszer csak random kikapcsolgatot percenként aztán lemerült 0%-ra 5 perc alatt. Samsung Galaxy A40 volt.

Most Huawei-m van, lemerül, akadozik, lassú stb. Ez Huawei psmart 2019. Most én is egy Ios-ra szeretnék váltani és kipróbálni hogy milyen, kedves kérdező nekem is megvan rá a pénzem és tudom is már hogy milyet szeretnék és én is ugyanebben a cipőben járok.

Plusz kinek melyik vált be Ios vagy Android. Ez mindenkinek más és mostmár a kérdésre koncentráljunk!

2022. ápr. 17. 14:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!