Hogyan győzzem meg a szüleimet egy iPhone-ról?
IOS 12 óta nem lassítják a telefonokat
Tehát minden iphone amin minimum ios 12-es fut, az már nem lassul be a frissítés miatt.
Tehát hogy szögezzük a kérdező nem volt arra kíváncsi hogy az Ios vagy az Android jobb, tisztázzuk a kérdést:Hogyan győzzem meg a szüleimet egy IPhone-ra, teljesen normális kérdés
Ugorjunk is neki
Sokan mondták hogy a Samsung így meg amúgy jó, egyáltalán nem éri meg! Nekem 1 év után szoftver hibás lett, pedig semmi ütés nem érte és egyszer csak random kikapcsolgatot percenként aztán lemerült 0%-ra 5 perc alatt. Samsung Galaxy A40 volt.
Most Huawei-m van, lemerül, akadozik, lassú stb. Ez Huawei psmart 2019. Most én is egy Ios-ra szeretnék váltani és kipróbálni hogy milyen, kedves kérdező nekem is megvan rá a pénzem és tudom is már hogy milyet szeretnék és én is ugyanebben a cipőben járok.
Plusz kinek melyik vált be Ios vagy Android. Ez mindenkinek más és mostmár a kérdésre koncentráljunk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!