Jogosan szól apám hogy anyám sokat költ rám?
A közös kassza nem annyi, hogy apuka csak lapátolja befelé a lóvét, aztán kuss a neve. Akkor hagy szóljon már bele mindkét fél, mire mennyit költenek.
Gondolom azzal van a baj, hogy a fizetés egy része rendszeresen a H&M-ben (csak mondtam egy példát) van elszórva, nem azzal, hogy pl a gyereknek kellett egy új kabát és megvették neki, meg ha már ott voltak kapott két pólót is. De persze apuka egyből egy sóher sz@r aki sajnálja a pénzt a gyerekre mert nem szórja ész nélkül a pénzt.
Én mindig megkaptam mindent amire szükségem volt, de ne magyarázza meg senki, hogy minden egyes hónapban szükség van új ruhákra (és itt nem egy-egy pólóról van szó, a kérdező maga fogalmazott úgy, hogy "ruhák").
Gondolom már így is tele van a szekrénye cuccokkal és apuka (jogosan) azt gondolja, hogy tök felesleges megvenni a huszadik farmert, meg az ötvenedik pólót.
Én is úgy gondolom, hogy meg kell kapnia a gyereknek amire szüksége van, ez alap dolog, sőt, lehet időnként csak úgy shoppingolni is, de havonta szórni a pénzt szerintem túlzás. Ha közös a kassza, jó hogy beleszól mindkét fél.
Nem beszélve, hogy 500 ezer forint 3 emberre azért nem végtelen pénz, már a havi kaja - háztartási cikk összege sem kevés, pláne ha meg van fejelve néhány jó kis hiteltörlesztővel, esetleg ilyen olyan megtakarítási számlára, biztosítsra stb is el tud menni sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!