Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan szól apám hogy anyám...

Jogosan szól apám hogy anyám sokat költ rám?

Figyelt kérdés
Azt mondja apám hogy anyám sokat költ rám mert múlthéten vett anyám mert minden 2 hétben ad 3500ft-ot fodrászhoz meg szokott nekem venni havonta új ruhákat és azt mondta hogy sokba vagyok pedig apám keres 400.000ft anyám 100.000ft-ot
2021. dec. 12. 09:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

A közös kassza nem annyi, hogy apuka csak lapátolja befelé a lóvét, aztán kuss a neve. Akkor hagy szóljon már bele mindkét fél, mire mennyit költenek.

Gondolom azzal van a baj, hogy a fizetés egy része rendszeresen a H&M-ben (csak mondtam egy példát) van elszórva, nem azzal, hogy pl a gyereknek kellett egy új kabát és megvették neki, meg ha már ott voltak kapott két pólót is. De persze apuka egyből egy sóher sz@r aki sajnálja a pénzt a gyerekre mert nem szórja ész nélkül a pénzt.

2021. dec. 12. 16:11
 32/39 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom, de ha már megszólítottál amiért én is kifejtettem a véleményem: gondolom havonta shoppingolni nem létszükséglet, ennyi. Tényleg jó lenne tudni mire megy el konkrétan, addig te is én is ugyanúgy feltételezésünk alapján alkothatunk véleményt, aminek ráadásul nem is muszáj egyformának lennie, nyilván több nézőpont létezik. 😀
2021. dec. 12. 16:13
 33/39 anonim ***** válasza:
35%

Én mindig megkaptam mindent amire szükségem volt, de ne magyarázza meg senki, hogy minden egyes hónapban szükség van új ruhákra (és itt nem egy-egy pólóról van szó, a kérdező maga fogalmazott úgy, hogy "ruhák").

Gondolom már így is tele van a szekrénye cuccokkal és apuka (jogosan) azt gondolja, hogy tök felesleges megvenni a huszadik farmert, meg az ötvenedik pólót.

2021. dec. 12. 16:28
 34/39 anonim ***** válasza:
24%

Én is úgy gondolom, hogy meg kell kapnia a gyereknek amire szüksége van, ez alap dolog, sőt, lehet időnként csak úgy shoppingolni is, de havonta szórni a pénzt szerintem túlzás. Ha közös a kassza, jó hogy beleszól mindkét fél.

Nem beszélve, hogy 500 ezer forint 3 emberre azért nem végtelen pénz, már a havi kaja - háztartási cikk összege sem kevés, pláne ha meg van fejelve néhány jó kis hiteltörlesztővel, esetleg ilyen olyan megtakarítási számlára, biztosítsra stb is el tud menni sok pénz.

2021. dec. 12. 16:34
 35/39 anonim ***** válasza:
4%
És amúgy mi van ha annyi történt csupán, hogy apuka megkérdezte, hogy minek kellettek már megint új göncök, nincs így is tele a szekrény? Itt meg már minden utolsó sóher lett belőle. 😀
2021. dec. 12. 16:39
 36/39 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok 16 éves, havonta szoktam venni valamikor 2 pólót vagy csak 1 nadrágot
2021. dec. 12. 18:56
 37/39 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ennyi belefér. Sok itt a rosszibdulatú, ne vedd fel…
2021. dec. 12. 19:35
 38/39 anonim ***** válasza:
59%
Jó soher apád van
2021. dec. 12. 19:59
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Jogosan
2021. dec. 12. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!