Apám tol jogosan kérjetek lakást?
Sajnos semmivel nem tartozik. Gyerektartást lehetett volna perelni ha nem megfelelő összeget fizetett, de azt is csak max 18 éves korig. Nagyon max visszamenőleg perelni lehetett volna de azt is csak 23 éves korodig (5 év után elévülés van a kis ügyeknél).
Magyarán abszolút semmit nem tudsz tenni törvénnyel szerintem. Persze meg kérdezhetsz egy ügyvédet is.
Sajnálom a helyzeted. Én a helyedben tanulnék egy kis nyelvet és elmennék külföldre valami munkát végezni ahhol adnak lakhatást is, majd pedig ha van elég pênzem haza jönnék és vennék házat. De ez kb 5 év.
Vagy szerezhetsz palit akinél lakhatsz.
Vicces vagy.. Semmivel se tartozik. Ez a kemény valóság.
Az "örökségre" se várj, éltében ráíratja a dolgait a mostani családjára és lóf4szt sem kapsz.
Nekem is egy sz4r alak volt az apám, a verőlegény pedig a tesóm volt az életünkben. Tehát tudom milyen helyzetben vagy.
Házat csokkal szerezhetsz, vagy ingatlan árverésen vannak olcsón, esetleg vidéken..
Pl kisebb város közelében ahol munkalehetőség is van, faluban 2-3 millióért. Nyilván félig cigányos falvakban, de ilyen árban jobb helyen nem lesz.
Esetleg kocsikázz el vasút környéki helyekre, ott olcsóbban vannak házak, és sokat nem is hirdetnek neten. Csak az eladó tábla van kint. Én is így vettem olcsón.
Apamra utazok!!!!
Had szivja meg az oreg, hogy ikyen szar eletem lett miatta!!! :)
Semmivel, nincs semmilyen eszközöd rá, szóval legfeljebb magaddal tudsz kibaszni, hogy erre pazarlod az időd :D
Elmehetsz ügyvédhez is, ő is elmondja ugyanezt csak pénzért (Kivéve ha ingyenes a konzultáció)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!