Nekem úgy tűnik, hogy az év végére divatba jött itt a bipoláris zavar. Azoktól kérdem akik öndiagnózist állítanak fel. Minek nektek BNO kód? Vagy még nincs? Kérjetek karácsonyra!
Én voltam pszichiátrián, és ott rajtam kívül mindenki szinte bipoláris volt. Már én éreztem szharul magam, hogy így kilógok a sorból...
Nekik volt nyilván diagnózisuk, szóval tényleg sokan lehetnek a valódi betegek is...
Kicsit utána olvas a neten, elmegy az orvoshoz, a pszichiáternèl eltöltött max 10 perc alatt felsorolja a tüneteket és meg is van a recept, és akkor a magukat szakorvosnak képzelő háziorvosról nem is beszéltünk. Persze Magyarországon nincs fekete piac... ne álltassuk már magunkat, amire kereslet van arra kínálat is lesz mindig. Akármilyen törvényt hoznak.
Egyébként sikerült megint a válaszom egy részletét kiragadni, nem hinném hogy a gyógyszerzabálás lenne a fő mondanivalója.
Számomra felfoghatatlan, miért okoz egyes embereknek örömet, hogy kap egy papírt arról hogy ő igenis beteg. Ettől mi változik?
Akkor is azt gondolom hogy semmi több nincs mögötte mint önsajnálat, vagy divat vagy pedig szimpla emberi butaság.
A gond az hogy egy gimiben kb 30-an játszanak lelki beteget, majd a végén azt hagyják figyelmen kívül aki kiugrik az ablakon, mert ezek a betegségek valóban léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!