Ha beveszek 3-4 frontint (0,25mg) lehet valami bajom? Azon kívül hogy elalszok
Figyelt kérdés
4 napja szedem2017. dec. 17. 18:58
1/6 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Minek kell egy megválaszolt kérdést mégegyszer feltenned??
2/6 anonim válasza:
Ennyitől nem. Én egyszer bevettem száz (100) db 0.5 frontint, amitől 4 napig aludtam. Az utolsó 3 alatt már az intenzív osztályon, szóval ezt nem ajánlom senkinek kipróbálásra.
3/6 anonim válasza:
Ha ennyit beveszel, MÁR VAN bajod!
5/6 anonim válasza:
De igen, ha nem is azonnal a későbbiekben lehet bajod; fél frontin is elaltat. ne vegyél be egynél többet.
6/6 anonim válasza:
A Frontin NEM altató, de elalszol tőle. Ez egyenértékű a xanax-szal, vagyis nagyon durva dolgokat tesz az aggyal. NE!! Még ha bárki is mondja, akinek hiszel, és nem akar rosszat. Nem arra Való, és tulajdonképp semmire sem, csak arra, hogy agyhalottá tegyék az embereket!Aztán jöhet a többi szemét és nincs megállás. Inkább ne aludj...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!