Ha beveszek néhány Frontint, és rosszul leszek, annak milyen következményei lesznek? (17/l)
Jézusom.................
Még, hogy te nem vagy mentális beteg! Dehogynem! Akinek ilyenek jutnak az eszébe, csak azért, hogy elkerüljön valamit, ami számára szokatlanabb, és kellemetlen! Inkább dolgozz azon, hogy az életbe soha semmihez ne kelljen nyúlnod és saját magad fejben oldd meg a gondjaidat!!
Hát nem tudom..
Én sokszor tonna számra szedem a Frontin Xanax-al de nekem semmi hatása..
Hát ha úgy gondolod, és muszáj, akkor maximum egyet vegyél be, egyet pedig vigyél magaddal. Ha túl sokat veszel be, rosszul lehetsz, vagy nagyon elálmosodsz stb. A nyugodt leszarást pedig egyszerűen gyakorolni kell, és menni fog.
Próbálj másra gondolni, "kívülállóként" tekinteni a helyzetre,ne engedd,hogy a helyzet érzelmileg megérintsen.
Amikor nagyon gáz van, és érzed, hogy jön a pánik, kezd el azon gondolkodni, mit kell holnap vásárolni, tervezz,stb. vond el tudatosan a saját figyelmed. Még sok ilyen helyzettel találkozhatsz az életben és muszáj megtanulni kezelni, gyógyszer nélkül, vagy legrosszabb esetben minimális gyógyszerrel.
Először is ne a legrosszabb kimenetelt próbáld meg elképzelni! Nem tartom jó ötletnek, hogy más gyógyszerét használd (gondolom, ha neked lett volna felírva, az orvos adott volna utasítást arra vonatkozóan, milyen adagban kell szedni*), de ha már mindenképpen eldöntötted, kettőnél többet semmiképpen ne vegyél be belőle! (Nem lehet tudni, rád hogyan hat. Én pl. 3 db 0.25-östől elalszom.) Legyen nálad egy üveg ásványvíz, és ha nem érzed magad jól, azonnal irány a doki!
*18 éves kor alatt nem ajánlott a szedése. Olvasd el a használati utasítását, és ennek tudatában dönts, hogy érdemes-e kockáztatni!
Nagy túróst, csak ennyi a baj vele! Igaz már ez sem kevés, mert egy életre megnyomoríthatja lelkileg, ha most nem képes az elején megbírkózni a bajokkal! Ez már önmagában egy korcs személyre vall.
De, hogy ezt még fokozza, utána sokkal rosszabb lesz. Pánikbetegség, depresszió, szorongás, tévképzetek, hallucináció, szédülés, rosszullét, összeesküvés elméletek gyártogatása, paranoia. Csak néhány kis apró "melléktünet" ezen szerek szedésétől!
Jaaaaaaaaaa......... hogy ők nem beszélnek róla? Ugyan miért is tennék? Már nyakig benne vannak akik szedik, enélkül már nem is tudják elképzelni az életüket, nézd meg egyiket is marék számra szedik, fel se tűnik már, hogy mi van?
Ezek szoktak üveges béna tekintettel lézengeni, ezek vannak leszedálva, ezek lesznek agresszívak és dühödtek, fékezhetetlenek, ha nem kapják meg a maguk kis napi kőkemény drog-dózisát!!!
De te csak nyugodtan csináld kérdező, mint hogy egyszer átessél a tűzkeresztségen. Ennyire béna már nem lehetsz és életképtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!