Szerintetek is gáz, ha az alábbi sztorikat elmeséltem néhány embernek, és azt tovább adja?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben nagyon nem voltam jól,és voltam huzamosabb időt töltöttem a pszihiátrián .Súlyos állapotba kerültem be.Felnőtt nő vagyok.Van két ismerősöm,akinek kitálaltam a lelki dolgokat,mert nem bírtam magamban tartani,és elmondtam azt is,hogy suliban sokat bántottak,és nem kaptam segítséget,és mindig én voltam a hibás.
A másik téma,hogy külön mentem a páromtól,és a szex miat nagyrészt,mert engem elhanyagolt,és ,ha volt is valami rám akarta bizonyítani,én vagyok a hibás.Most mi lesz?
2017. ápr. 1. 19:52
1/2 anonim válasza:
Ha igaz barátoknak mesélted el, akkor semmi gond. Meg kell válogatni, hogy a nehézségeinkről kivel beszélünk, illetve, hogy a titkainkat kivel osztjuk meg.
2/2 Vyla válasza:
Szia! Nálam az egész cég tudta/tudja hogy bent voltam a pszichiátrián.. Először én is gáznak éreztem... Most viszont már úgy vagyok vele hogy inkább én mesélem el.. Hogy tőlem hallják h mi történt.. Ne a pletykákat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!