Kérjetem, hogy használja a kauciót?
Albérletben vagyok és a korona miatt sajnos nem a legjobb anyagi helyzetben.
Kérhetem a bérneadót,hogy ebben a hónapban a kauciót használja fel és ne fizessek?
Valószínűleg már rég elköltötte, szóval nem igazán kivitelezhető :D
Ha jó fej tulaj, és nem rendelkezik a kaució felett sajátjaként, akkor biztos belemegy, ha nem egy hónapja béreled a kérót.
Hát azóta visszaszólt. Kikérte magának,hogy az nem arra van...fizessek különben goodbye. Azt hittem ebben a rendkívüli járvány helyzetben lesz ennyire megértő de tévedtem...magasról tesz rá.
Ennyit a jófejségről...
Egyébként a vírus miatt nem hoztak valami törvényt,amivel védik a bérlőket? Pl ha nem tud fizetni,ne lehessen kitenni.
Védve vagy pedig. A kaució erre is van, nem csak arra van hogy ők majd kedvük szerint mindent levonogassanak majd a végén.Bérlőként egyébként több jogod van mint neki tulajként. Én a helyedbe lelaknám+ rezsi és elköltöznék egy percig se fizetnék egy ilyen parasztnak tovább. ( első lakásunk tulaja ugyan ilyen volt , szemétkedett nem hozott számlákat nem irt szerződést se és mind a 2 hónapot lelaktuk rezsit se fizettünk mert nem volt képes megmutatni a számlákat.Fenyegetőzött mindent mondott nem lehet de mivel jogilag lehet nem tudott mit csinalni. )
Ne legyél buta, megteheted főleg ilyen helyzetben hogy a kauciót lelakd aztán majd ha helyre rázódnak a dolgok nyilván vissza rakod.
Igazából a számlákat se tudtam még befizetni és azért is rám jár állandóan ...hogy kötelességem stb.
Nem tudom hogy nem képes megérteni hogy vészhelyzet van és használja a kauciót mert nem tudok fizetni.
Elég nagy kutya a pasas....lehet azért meri megtenni ezt.
Ha nincs 10 kiadott lakása akkor 1 se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!