Kérjetem, hogy használja a kauciót?
Figyelt kérdés
Albérletben vagyok és a korona miatt sajnos nem a legjobb anyagi helyzetben.
Kérhetem a bérneadót,hogy ebben a hónapban a kauciót használja fel és ne fizessek?
2020. ápr. 21. 00:08
71/99 anonim válasza:
Jajj ne is mondd nálam is volt megtetszett valakinek a kocsija. Pénzem nem volt, el akartam vinni csak hasznalgatni. Erre a kocsog allatja majdnem megvert.
Mocsok egy világban élünk.
72/99 anonim válasza:
hát, nem a tulaj a szánalmas...
73/99 anonim válasza:
Kérdező, a magad fajta piócával így kell bánni, mert másból nem értetek. Én is ugyan azt csinálnám. Inkább te vagy a szánalmas ha azt kéred számon hogy az albérlet miért nem szeretetszolgálat alapon működik...
75/99 A kérdező kommentje:
Bárcsak troll lennék és ez be történne meg...
Utánanézek jobban mert biztos vannak még jogaim,nem tud csak úgy vírus idején kitenni.
2020. ápr. 21. 17:22
76/99 anonim válasza:
De arról mesélj már mik a terveid. Meddig akarsz ott élősködni?
77/99 anonim válasza:
Szerintem inkább nézz ki magadnak valami szimpatikus aluljárót.
78/99 anonim válasza:
Még mindig 62-es vagyok.
Ha ez én bérlőm lennék és ez lenne az első eset, hogy nem fizetsz, akkor lehet, hogy adnék neked 1-2 hónap haladékot.
DE! Mivel te már máskor is nem fizettél (január) miért gondolod, hogy megbízik benned annyira, hogy ne lakoltasson ki?
79/99 anonim válasza:
Ha nem hiszed el milyen jogaid vannak, akkor a szerződéseddel ballagj el egy ügyvédhez. De azt is mondd el, hogy cseszel fizetni. Majd ő kiokosít, hogy mit tudsz tenni, de előre szólunk többen is, hogy nem fogsz kedvező híreket kapni. Jah és arra is készülj, hogy jogi tanácsadás 20 ezer alatt nagyon nincs.
80/99 anonim válasza:
Ha meg annyira nagy kutya ahogy írod lehet nem jogi úton fog kitenni, főleg ha arcoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!