Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kérjetem, hogy használja a...

Kérjetem, hogy használja a kauciót?

Figyelt kérdés

Albérletben vagyok és a korona miatt sajnos nem a legjobb anyagi helyzetben.

Kérhetem a bérneadót,hogy ebben a hónapban a kauciót használja fel és ne fizessek?

2020. ápr. 21. 00:08
 11/99 anonim ***** válasza:
29%
Senkit nem érdekel mekkora kutya, ez nem erről szól. Egy paraszt főleg úgy hogy befektető és ezen a pénzen remeg amikor ott a kaució. Lelakhatod ha utána nem mész el sem teheti meg hogy kirak, lett erre törvény, nincs kilakoltatás!
2020. ápr. 21. 00:56
 12/99 anonim ***** válasza:
25%
Jól sejtem hogy nő vagy? 😊 nincs valaki aki megvédjen ilyen helyzetbe? Mi az hogy rád jár? Nem is mehetne oda.
2020. ápr. 21. 00:57
 13/99 A kérdező kommentje:

Azon pörög hogy a kilakoltatásos törvény csak a hitelezőket terheli.

Nem csak a rezsire kellett volna a kaució hanem mindenre.

Na mimdegy,nem eszek akkor júniusig de a lényeg hogy a havi 10millája meglegyen a pasasnak...

2020. ápr. 21. 00:59
 14/99 A kérdező kommentje:

Nem szó szerint jár rám...csak írogat .

Ügyvédet emlegetett már...

2020. ápr. 21. 01:00
 15/99 anonim ***** válasza:
38%

Nem csak azokat érinti.

Hülyének akar nézni. Amúgy ha látja rajtad azt amit én is, hogy tartasz tőle szarni fog bele minden jogi dologba, nem lesz megértő és nem fog leállni. Állj ki magadért és 2 hónap után költözz el abban a két hónapban fizesd ki valahogy a rezsit és probálj meg gyűjteni másik lakásra. Megszünt a munkahelyed? 😕

2020. ápr. 21. 01:02
 16/99 anonim ***** válasza:
31%
Nem fog ügyvédhez fordulni mivel nincs igaza, csak fenyeget hogy megijedj.
2020. ápr. 21. 01:03
 17/99 A kérdező kommentje:

Igen sajnos megszűnt.

Szerintem ezt sem hiszi el:)) mert azzal jön,hogy az ő egyetemista fiának home officeban ugyanúgy megmaradt a gyakornoki helye...

1.nem vagyok egyetemista 2. gyakornok sem vagyok és nem irodai munkát űzök

2020. ápr. 21. 01:05
 18/99 anonim ***** válasza:
38%
“ A bérleti díjon felül a bérbeadó általában kauciót is jogosult kérni a bérleti szerződés megkötésekor, amely a bérlőnek a bérleti szerződésből eredő kötelezettségei teljesítésére szolgál biztosítékul. “
2020. ápr. 21. 01:05
 19/99 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a gyakorlatban úgy kell érteni, hogy amennyiben a bérlő egy havi bérleti díjjal elmarad, a bérbeadó jogosult a nála letett kaució összegéből fedezni az elmaradt havi bérleti díjat, továbbá jogosult követelni a bérlőtől, hogy a kaució összegét az eredeti összegre egészítse ki. Fontos azonban tudni, hogy a kaució összege nem kerül a bérbeadó tulajdonába, azt nem jogosult felhasználni, kizárólag a szerződésben meghatározott esetekben.
2020. ápr. 21. 01:06
 20/99 anonim ***** válasza:
76%
2020. ápr. 21. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!