Jogosan szól apám hogy anyám sokat költ rám?
Figyelt kérdés
Azt mondja apám hogy anyám sokat költ rám mert múlthéten vett anyám mert minden 2 hétben ad 3500ft-ot fodrászhoz meg szokott nekem venni havonta új ruhákat és azt mondta hogy sokba vagyok pedig apám keres 400.000ft anyám 100.000ft-ot2021. dec. 12. 09:52
11/39 anonim válasza:
Jogosan. Anyád 100 ezret keres,apád meg 400 ezret. Az ő munkája biztos több felelősséggel is jár. Persze,hogy nincs ínyére,ha hülyeségekre van elköltve. Mert gondolom,nem anyád fizetéséből mész kéthetente fodrászhoz. Hozzáteszem,apád fizetése is a családé,de tudod,aki többet is dolgozik,jobban tudja,hogy ennyiért mennyit kellett neki 'szenvednie'.
Nekem ez úgy jön le,hogy fater csak keressen,te meg anyád elköltitek.
12/39 anonim válasza:
Sokan helytelenül használják a "jogosan" szót, nem megfelelő nyelvi környezetben. Itt nem a szó szoros értelmében vett jogról van szó, inkább az "érthető" kifejezést kellett volna alkalmazni.
13/39 anonim válasza:
Nem tudom,hogy fiu vagy -e vagy lány?A lányok,a nõk (ismerõseim)kb.hetente-2 hetente járnak fodrászhoz.
14/39 anonim válasza:
Teljesen jogos és nem a fizetés különbség miatt.
Minek ilyen sokszor ruhát venni? Hogy tudsz egyáltalán ennyit elrakni? Fodrászhoz is felesleges ilyen gyakran menni, írom ezt nőként.
15/39 anonim válasza:
Jogos havi 500 ezer 3 hőnek(ha nincs testvéred) nem egy hatalmas összeg, nem árt spórolni
16/39 anonim válasza:
500 ezer 3 embernek nem sok, te meg úgy emlegeted, mintha valami nagy vagyon lenne.
17/39 anonim válasza:
Persze hogy jogos. Amúgy minek havonta ruhát vásárolgatni? A legnagyobb kirakatlibának se kell akkora ruhatár hogy havonta kelljenek új darabok. Amúgy az megvan kérdező hogy abból a fizetésből meg csak fodrászra meg fölösleges ruhákra kell költeni, és nem ennyibe kerülsz havonta? A havi 500000 nem is olyan rohadt nagy összeg ha hitel is van az ember nyakán. Még mindig nem az az összeg amit lehet ész nélkül szórni.
18/39 anonim válasza:
Minek minden hónapban új ruha? Másrészt meg a szüleid tudják megítélni, hogy szükséged van-e neked minden két hétben fodrászra, stb. Havi 500 ezer valóban nem valami nagy összeg, és ha édesapád úgy ítéli meg, hogy sokat van rád költve, akkor valószínűleg igaza van. Azért a pénzért ők megdolgoznak és nem csak a te szükségleteidet kell belőle fedezni, ezt tartsd észben.
19/39 anonim válasza:
Jogos. Foleg h anyud szorja rad a penzt "folosen" amiert apud dolgozik meg.. ezt nekik kene megbeszelni. Ha fiu vagy ne legyel ilyen piperkoc.. bar sztem mindenkinek tulzas 2 hetente fodrasz pl. Hany eves vagy? Ha magadnak fizetned megertened..
20/39 anonim válasza:
Két hetente fodrász? Minek? Komolyan nem tudom elképzelni, mit tud egy fodrász csinálni egy "két hetes hajjal". Minden hónapban új ruha. Hány szekrényed van, kérdező? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!