16éves vagyok és most nyáron szereztem meg az A1 jogsit. Apámnak van egy autószerelő műhelye 2alkalmazottal. Tegnap megkértem az egyik szerelőt hogy mossa le a motoromról a bogarakat és azt válaszolta, hogy "mondd apádnak!" Apa is pont a közelben volt és hallotta az egészet. Ezután kiabált velem, hogy az enyém a motor és én kell rendbe tartsam, ne másokat ugráltassak. Én komolyan szépen beszéltem udvariasan kértem meg a szerelőt, nem úgy hogy hé most már le a motoromat! Lehet igaza van apának, de ti úgy látjátok hogy ezt így kiabálva kell közölni?
A "mondd apádnak!" beszólás után én a szerelőnek ordítottam volna le a fejét!
2020. szept. 17. 10:48
2/37 anonim válasza:
Mégis miből gondoltad, hogy az autószerelőnek le kéne takarítania a motorodat, csak mert a faterod a főnöke...? Tök megalázó. Szerintem érthető, hogy apád helyretett.
2020. szept. 17. 10:58
3/37 anonim válasza:
Nem rendes dolog ordítozni.
Viszont nem értem, miért gondoltad, hogy a saját motorod rendben tartása nem a te dolgod.
Ahogy írtad, apádnak van műhelye, neki van két alkalmazottja, nem pedig neked.
Még ha műszaki problémád lett volna a motorral, ami valóban szerelőt igényel, akkor is apukádat kellett volna megkérned, legyen szíves megengedni, hogy valamelyik szerelő segítsen neked. Ugyanis az ő fizeti őket, ezért azt csinálják, amit ő mond nekik. Akár határidős dolga is lehetett annak az embernek akinek szóltál, teljesen érthető, hogy elküldött a főnökhöz.
2020. szept. 17. 11:00
4/37 anonim válasza:
Jogos az Apád kiakadása.
Lehet, hogy nem kiabálva kellett volna mondania, de az alapállás teljesen jogos.
Te az ő vállalkozásában egy senki vagy. Az alkalmazottaknak ő a főnöke, ő utasíthat bárkit bármire.
2020. szept. 17. 11:01
5/37 anonim válasza:
A kiabálás felesleges, de az, hogy kis takonyként pattogtatni akarsz valakit, csak azért, mert apád a főnöke... Még nyakon is b...lak volna a helyében, mert úgy látom ez hiányzik az életedből.
2020. szept. 17. 11:08
6/37 anonim válasza:
"Mégis miből gondoltad, hogy az autószerelőnek le kéne takarítania a motorodat, csak mert a faterod a főnöke...? Tök megalázó. Szerintem érthető, hogy apád helyretett."
Na jó, de nem mindegy a stílus. Ezért ordibálni elég gyenge önbecsülést sejttet a fater részéről...
2020. szept. 17. 11:10
7/37 anonim válasza:
Szerintem sem oké, hogy megkérted rá, már fent le is írták, hogy miért, de az alkalmazott is egy kis idegesítő nyomorék lehet, ha így válaszolt :D Legalább válaszoljon normálisan, hogy nem, vagy olyan nagy dolog ez?
2020. szept. 17. 11:12
8/37 anonim válasza:
Mindhárman hibásak vagytok.
Az a te motorod,mosd le te!
Az alkalmazott is egy nyomorék,ha ezt így közli veled.
Apádnak alapból igaza van,de attól még nem kellen neki kiabálnia.
2020. szept. 17. 11:21
9/37 anonim válasza:
Én megmutattam volna neked nagyon illedelmesen hogy hol találod a vizet és kezedbe nyomtam volna egy szivacsot is plusz egy sampont. :D Autószerelőnek gondolom volt aznap fontosabb feladata is, minthogy a te robogódat pucolássza. Ha lány vagy, akkor lenne esetleg bármi alapja egy ilyen kérésnek. Bár akkor se mert van millió egy mosó, ami ezért lett kitalálva.
2020. szept. 17. 11:23
10/37 anonim válasza:
A Kerdezo azt hiszi, hogyo ott a kisfonok! A szereloi munka nem takaritoi! Tolem kaptal volna egy pofont is ott mindenki elott!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!