Jogosan kiabál velem apám?
Figyelt kérdés
16éves vagyok és most nyáron szereztem meg az A1 jogsit. Apámnak van egy autószerelő műhelye 2alkalmazottal. Tegnap megkértem az egyik szerelőt hogy mossa le a motoromról a bogarakat és azt válaszolta, hogy "mondd apádnak!" Apa is pont a közelben volt és hallotta az egészet. Ezután kiabált velem, hogy az enyém a motor és én kell rendbe tartsam, ne másokat ugráltassak. Én komolyan szépen beszéltem udvariasan kértem meg a szerelőt, nem úgy hogy hé most már le a motoromat! Lehet igaza van apának, de ti úgy látjátok hogy ezt így kiabálva kell közölni?2020. szept. 17. 10:45
21/37 anonim válasza:
20: Szerintem nem a fizetésére gondolt, hanem hogy ennyi az óradíj a szervizekben, amit fizetnek az ügyfelek. Nem az alkalmazott kap ennyit.
22/37 anonim válasza:
Szerviz óradíjnak meg nagyon kevés, mert nagyon sok pénz fenntartani egy műhelyt. Legalább elkérik a 10.000Ft/óra díjat. Maxx egy pirinyó faluban ennyi a világ végén egy lepukkant műhelyben.
23/37 anonim válasza:
22: Nem kevés. Egy kis magánszerviz nem ugyanolyan díjon dolgozik, mint egy nagyobb márkaszerviz. Meg egyébként is csak példának írta, nem ez a konkrét árjegyzék :D
24/37 anonim válasza:
Jól tette apád.
Ha nekem mondtad volna, biztos nem így válaszolok...
Megkérdeztem volna, hogy vak vagy, vagy pedig mozgássérült b...meg
25/37 anonim válasza:
A hetes miért lett lepontozva, ha a nyolcas nem?
26/37 anonim válasza:
Azért annak oka lehet, hogy a szerelő így válaszolt... Gondolom eddig is ilyen "nagyon udvariasan" beszélt a gyerek velük.
Ha már ennyire félted, akkor kérdezd meg, hogy kell csinálni, nem azt kell mondani, hogy csinálja meg más, mert kis elkényeztett takony vagy. :D
28/37 anonim válasza:
Szaros bunkó disznókkal vagy körülvéve kérdező, az alkalmazott se semmi, de a legnagyobb paraszt itt az apád. Neked jogod van megkérni bárkit bármire, az a valaki pedig dönthet úgy, hogy elfogadja a kérést vagy pedig nem. Apád meg ne üvöltözzön, nem b.sszák, nem is dőlt a fejére a műhely.
29/37 anonim válasza:
A szerelő érthetően akadt ki, ha a család gyerekei ugráltatják.
Apádnak nem kellett volna kiabálni.
Egyébként miért nem magad mostad le?
30/37 anonim válasza:
Jogos volt igen, ideje megtanulnod, hogy attól még, hogy beosztottjai vannak apádnak, nekik megvan a maguk szakmája és nem a te csicskáid. Szégyellheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!