Lehet fikázni, nem, nem szeretnek kozelebb kerulni hozza, szabadulnek tole. 18 eves, total buta, 0-24 szamitogepfuggo. 3x bukott szakmunkas vizsgan, 4. alkalommal csalassal atment. Most 2 eves erettsegin van, de soha nem fogja megcsinalni, nem tanul egy percet sem, nem is erdekli az iskola csak az a rohadt szamitogep. Teljesen eletkeptelen, egy kenyeret nem tud megpiritani, az anyja a szajaba ad mindent. Hazi munkat nem vegez, szerintem egy seprut nem tud hasznalni. Mellé igénytelen, havonta 2x furdik, hót budos, igenytelen az egesz ember. Szocializacio nulla, baratai nincsenek. Parommal sokat veszekszunk miatta, de mivel mindig a gyereket vedi, inkabb hanyagolom a temat, mert sosem jutunk dulore. A legnagyobb bajom h mamahotel mintapeldany, itt fog velunk rohadni 50 evrs koraig.
78. Az a baj, hogy te is ennél az ásó, kapa kombónal ragadtál le, ahogy sok más boomer korú. Más világot élünk, ha anno 18 évesen (ennek 7 éve) nem kockultam volna éjt nappallá téve, most nem lenne perfekt az angolom, nem végeztem volna el a tanárit, s nem tarthatnék különórákat. 2-es voltam az angolon kívül, a tesit kivéve mindenből, igen, én is le... magasról a kémia TZ-t. Estin meg amúgy mindenkit átengednek. El kell dönteni, mit szeretnél. Sajnos a te viselkedésed se épp felnőttes, ezt lássuk be. Mutass példát, ha csúnya vagy, fésűld meg a hajad, vágd le a szakállad, vagy mit tudom én. De azzal, hogy szapulod a környezetedet, nem leszel előrébb.
2021. nov. 25. 21:24
82/87 anonim válasza:
Tehát. Az a baj, hogy te is ennél az ásó, kapa kombónal ragadtál le, ahogy sok más boomer korú is például. Javítottam, mert 40 vagy.
2021. nov. 25. 21:25
83/87 anonim válasza:
Hagyd ott őket, jobb lesz nekik nélküled, jobbat érdemelnek mint te!
2021. nov. 25. 23:38
84/87 anonim válasza:
Valaki utalt arra, hogy kockulással ismereteket szerzett.
Nem mindegy, hogy valaki ismeretszerzésre használja az egésznapos netezést, vagy videojátékozásra meg hasonlókra, utóbbitól ugyanis nem lesz perfekt nemcsak az angol, hanem más képesség, képzettség se fejlődik.
2021. nov. 26. 04:34
85/87 anonim válasza:
84. Azért ezzel vitatkoznék. A reflexeket elég jól fejleszti egy-egy stratégiai videojáték. Autóvezetésnél pl ez hatalmas előny, életet menthet. Szóval ne jelentsük ki semmit sziklaszilárdan. Az angoltudáshoz is elég sokat hozzátesz.
2021. nov. 26. 04:59
86/87 anonymousreview60 válasza:
#84, #85:+1. De aki tényleg csak játszik, az legfeljebb ebben a két kis szegmensben lesz jó. Aki meg ennyire igénytelen, mint ez a gyerek, az az összes többiben jellemzően rossz marad.
Remélem, hogy vagy lesz egy csaj, aki miatt gatyába rázza magát a srác vagy az anyja elvonszolja pszichológushoz. Ez az eset is alátámasztja a hipotézisemet: nem a házasságot kell hatósági engedélyhez kötni, hanem a gyerekvállalást. A sztoribeli anya sem alkalmas.
Kellene egy Érettségi bizonyítvány is a mostani középiskolavégi tudásbizonyítvány mellé. És ezt folyamatosan vizsgáztatnák, mint a Kreszt vagy a forgalmit.
2021. nov. 26. 05:10
87/87 anonim válasza:
Nekem az a benyomásom, hogy nyilván az anyja is minősíthetetlen, a gyerek is, de benned is van egy kompenzáló jelleg... Te mondod, hogy csúnya és csóró vagy... Benned is van frusztráció csak rá vetíted ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!