Miért vállalnak olyan emberek gyereket akik nem tudnak róla gondoskodni és rendesen felnevelni?
Mert aki így vállal gyereket az nem tud gondolkodni. Úgy vannak vele, hogy majd lesz valahogy. A másik kedvencem, amikor azzal jönnek, hogy nem baj ha szegénységben nő fel a gyerek, csak szeretet legyen.
Pár hete olvastam egy családról: apa, anya, 5 gyerek. 2 szobás putriban élnek, fürdőszoba és konyha nélkül. A nő most ikrekkel terhes.
Biztos klassz életük lehet azoknak a szerencsétlen gyerekeknek...
En pl azzal nem ertek egyet hogy eloszor karier utanna gyerek mire oda jut 40 eves …
De van egy ismerosom, 22 eves a buli az elete mindig az volt es az ivas.
Szult 1 eve egy gyereket a terhesseget termeszetesen vegig itta cigizte bulizta.
A kisjany hogy meglett ugyanugy iszik es buliba jar a kislanyt lepasszolja vagy magaval rangatja.
Na az ilyen tenyleg nem ertem minek szul undorito . Ha csak a kisjanyt nezzuk mibe no fel abbol sose lesz normalis ember.
Es nem vedekezik azota se mert unokatestverem is **** ja es semmi. Ugyvan vele ha megint becsuszik hat legyen.
Hanyinger emberek vannak.
Hogy meg lehessen pár naponta ezt kérdezni, kb ezért csak.
Nem tudom minek tényleg annyiszor feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!