Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom párom gyerekét. Mit...

Utálom párom gyerekét. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Lehet fikázni, nem, nem szeretnek kozelebb kerulni hozza, szabadulnek tole. 18 eves, total buta, 0-24 szamitogepfuggo. 3x bukott szakmunkas vizsgan, 4. alkalommal csalassal atment. Most 2 eves erettsegin van, de soha nem fogja megcsinalni, nem tanul egy percet sem, nem is erdekli az iskola csak az a rohadt szamitogep. Teljesen eletkeptelen, egy kenyeret nem tud megpiritani, az anyja a szajaba ad mindent. Hazi munkat nem vegez, szerintem egy seprut nem tud hasznalni. Mellé igénytelen, havonta 2x furdik, hót budos, igenytelen az egesz ember. Szocializacio nulla, baratai nincsenek. Parommal sokat veszekszunk miatta, de mivel mindig a gyereket vedi, inkabb hanyagolom a temat, mert sosem jutunk dulore. A legnagyobb bajom h mamahotel mintapeldany, itt fog velunk rohadni 50 evrs koraig.
2021. nov. 24. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még most lépj ki ebből, amíg fiatal vagy, ne várd meg, amíg hetvenévesen, belefásulva ebbe a helyzetbe, próbálsz kétségbeesetten új életet kezdeni.
2021. nov. 24. 22:54
 12/87 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem lesz jobb. Le kell lépned minnél hamarabb
2021. nov. 24. 22:54
 13/87 A kérdező kommentje:
Barmit a gyerek szemere hanyok, az anyjatol megkapom h miert bantom. Multkor megmondtam a gyereknek h full igenytelen meg budos vagy a heti ket furdessel, erre az anyja egybol betamadt h mit zavar az engem, ha o igy erzi jo magat akkor 2hetente furodjin. Iskolat is hiaba hozom fel, az a valasz, hogy majd lesz vmi.
2021. nov. 24. 23:00
 14/87 A kérdező kommentje:
* havi 2 furdes
2021. nov. 24. 23:01
 15/87 anonim ***** válasza:
95%
Tipliznék ebből a kapcsolatból
2021. nov. 24. 23:09
 16/87 anonim ***** válasza:
93%
Menekülj!
2021. nov. 24. 23:09
 17/87 anonim ***** válasza:
21%
SEREG
2021. nov. 24. 23:11
 18/87 anonim ***** válasza:
43%
Ez egy nehéz dolog. Nem is tudom mit kellene tenni. Üljetek le hárman, és higgadtan beszéljétek meg őszintén. Ne veszekedjetek az nem visz előre. Le kéne fektetni a szabályokat. Amúgy fiú ugye? Lehet van valami lelki problémája amit nem mond el. Az anyja csak tudna rá hatni valahogy, hát csaknem debil teljesen.
2021. nov. 24. 23:12
 19/87 anonim ***** válasza:
27%
Közvetlen rá hass! Én a helyedben elvinném edzőterembe. A sport csodákra képes.
2021. nov. 24. 23:13
 20/87 anonim ***** válasza:
88%
A 3-an éltek egy közös tulajdonú házban ez azt jelenti, hogy nefürgyéle is tulajdonos, vagy az anyja és te vagytok a közös tulajai a lakásnak amiben hárman éltek?
2021. nov. 24. 23:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!