Utálom párom gyerekét. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Lehet fikázni, nem, nem szeretnek kozelebb kerulni hozza, szabadulnek tole. 18 eves, total buta, 0-24 szamitogepfuggo. 3x bukott szakmunkas vizsgan, 4. alkalommal csalassal atment. Most 2 eves erettsegin van, de soha nem fogja megcsinalni, nem tanul egy percet sem, nem is erdekli az iskola csak az a rohadt szamitogep. Teljesen eletkeptelen, egy kenyeret nem tud megpiritani, az anyja a szajaba ad mindent. Hazi munkat nem vegez, szerintem egy seprut nem tud hasznalni. Mellé igénytelen, havonta 2x furdik, hót budos, igenytelen az egesz ember. Szocializacio nulla, baratai nincsenek. Parommal sokat veszekszunk miatta, de mivel mindig a gyereket vedi, inkabb hanyagolom a temat, mert sosem jutunk dulore. A legnagyobb bajom h mamahotel mintapeldany, itt fog velunk rohadni 50 evrs koraig.2021. nov. 24. 22:23
21/87 A kérdező kommentje:
Az a baj, h kapcsolatfuggo vagyok. Mellette meg csoro es bun ronda. Hosszu idobe telt mig talaltam magam melle vkit akit szeretek, normalis, meg elfogad ilyennek. Jol megvagyunk csak a gyereket ruhellem. Nincs is vele kapcsolatom, koszonunk egymasnak es ennyi. Amugy se latom, mert aszobajabol csak enni meg xarni jar ki, napi kb 2x10 percre.
2021. nov. 24. 23:14
22/87 anonim válasza:
40 évesen "kapcsolatfüggő, csóró, bűnronda" férfiként jellemzed magad, akkor ne csodálkozz, hogy ilyen lett a gyerek, hiszen gyakorlatilag nem volt egy apafigura az életében, akire példaként nézhetett volna!
23/87 A kérdező kommentje:
En meg a parom a tulaj. Csak hiaba jottok azzal h a gyereknek kuss, az anyja mindig mellé áll es nem jutunk egyrol a kettore.
2021. nov. 24. 23:17
24/87 anonim válasza:
18# Ennek a gyereknek minimum van valami bazinagy lelki problémája. Jó esetben csak az.
25/87 anonim válasza:
26/87 anonim válasza:
Vagy megszoksz vagy megszöksz helyzet ez.
27/87 anonim válasza:
Ilyen példa mellett nem csodálom, hogy ki sem akar menni ha állandóan bele kötsz mindenbe. Milyen példát mutatsz te is ezzel neki? Valószínűleg nem véletlenül lett olyan amilyen lett. Mi lett volna ha régebben is kiabálás le**szás helyett pl elmentek valahova,hogy jobban össze csiszolódjatok és akkor most valószínűleg nem ülne a gépnél 0-24 ahelyett, hogy veletek legyen. Valószínűleg nem csak lelki sérülései vannak, hanem egyéb problémái is mivel az anyja úgy kelezi, mint egy 5 éves kis gyereket. Bár nem csodálom, hogy ezzel a stílussal nem tudsz rá hatni. Csak mondod a magadét az megy, de hogy tegyél érte te is valamit ahhoz persze már neked is meg kéne mozdulni. Amúgy meg tudtad, hogy van gyereke nem kellett volna össze jönni az anyjával és akkor talán most valaki olyan lenne mellette aki tud hatni rá is és a gyerekre is, nem csak ordibál, hogy ez meg az nem tetszik. Hanem tesz is érte valamit. Persze ezzel nem azt mondtam, hogy az anyja tökéletes, de te se vagy semmi.
28/87 anonim válasza:
Közösen vettetek lakást, és most jössz rá, hogy okádsz a gyerekétől? Hát ezt fordítva kellett volna. Ebből jól már nem jössz ki. Az életedet elrontottad, nem tudunk rajtad segíteni. Te se tudsz magadon.
29/87 anonim válasza:
Hány éve vagytok együtt? Ha ki mutatod hogy utálod őt, akkor mégis mit vársz? Nem volt előtte apa kép! Elég baj ez hidd el. Beszéljétek meg, ez más hogy nem megy.
30/87 anonim válasza:
Szerintem meg neked kéne kussolni, a gyerek valszeg pont miattad nem jön ki a szobájából, nem akar egy üvöltözős ronda csóró véglénnyel találkozni, mellesleg ha rusnya vagy és ráadásnak csóró is, akkor az anyja is éppen csak elvisel és nem bax ki.
Szerintem takarodj el abból a házból mielőtt a gyerek nem rendez le mondjuk egy baltával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!