Utálom párom gyerekét. Mit lehetne tenni?
Ha ilyen nagy pénzes adonisz vagy akkor mi a faxért nem vagy képes eltakarodni onnan és felépíteni egy saját, olyan életet amilyet akarsz, olyan gyerekkel(akár sajáttal) amilyet akarsz, olyan feleséggel/párkapcsolattal amilyet akarsz?
Ja hogy te is ugyan annyira selejtes vagy mint szerencsétlen gyerek! Örülj neki hogy te nem lettél zárkózott mint ő... Vagy hogy az anyja elvisel és nem basz ki mint macskát szarni, valszeg csak a pénzed kell de te már a selejtes elméddel/testeddel nem.
Ha a gyerek nem akar menni, akkor menj a feleségeddel családterápiára. Aztán ott, ha jó a terapeuta, akkor majd meggyőzik róla, hogy jöjjön a gyerek is.
Én még mindig azt gondolom, hogy a srác remekül motiválható lesz a net kihúzásával.
De kérdező nem is azt írtam, hogy minden nélkül húzd ki a netet.
Az anyja segítsége nélkül nem tudod megnevelni a gyereket. Ezért mondtam, hogy menjetek el ti családterápiára. Ha az anyja egyetért veled, akkor húzd ki a netet.
Az anyja belement h kihuzzam a netet, aztan mikor megtortent a gyerek hiszterias rohamba tort ki, az anyja meg egybol megsajnalta. Es utana ki volt a hibas? En.
76.
Ki rugdossa a gyereket? En nem bantom, szepen megkerem h furdjon le mert budos, szamitogepezes helyett tanuljon mert holnap temazaro xy tantargybol de semmi. Bantja a halal.
Amugy hetkozben 2ig suliban van, 3ra hazaer, altalaban ejfelig gepezik, hetvegen meg 8kor kel es hajnali 2ig jatszik meg youtubeozik. Semmi mas nem erdekli.
Kérdező: téged is a "nem találok majd senkit, mi lesz velem?" típusú félelem tart valószínűleg a kapcsolatban.
Önmagadnak, őszintén érdemes feltenni a kérdést: "szeretem ezt a nőt, vagy csak azért maradok vele, mert önértékelésem alacsony és félek hogy nem találok senkit?" Valamelyik válaszodban utaltál rá (ha jól emlékszem) tényszerűen leírva, hogy "ronda vagy" meg "nem találnál mást".
Ha ezt anyuka nem akarja megoldani és nem mentek el pszichológushoz, vagy akár párterápiával foglalkozó szakemberhez, akkor ez a helyzet nem fog megoldódni (illetve nem lehet tudni a jövőt: a gyerek meddig marad ott, rájön e dolgokra, anyuka szigorúbb lesz -e ha érettségi majd nem sikerül stb)
Át érdemes gondolni: mit tudsz tenni hogy változzon a helyzet és ha nem változik: maradsz -e vagy mész.
A legfontosabb: "szereted -e a nőt vagy félelemből nem mersz lelépni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!