Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom párom gyerekét. Mit...

Utálom párom gyerekét. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Lehet fikázni, nem, nem szeretnek kozelebb kerulni hozza, szabadulnek tole. 18 eves, total buta, 0-24 szamitogepfuggo. 3x bukott szakmunkas vizsgan, 4. alkalommal csalassal atment. Most 2 eves erettsegin van, de soha nem fogja megcsinalni, nem tanul egy percet sem, nem is erdekli az iskola csak az a rohadt szamitogep. Teljesen eletkeptelen, egy kenyeret nem tud megpiritani, az anyja a szajaba ad mindent. Hazi munkat nem vegez, szerintem egy seprut nem tud hasznalni. Mellé igénytelen, havonta 2x furdik, hót budos, igenytelen az egesz ember. Szocializacio nulla, baratai nincsenek. Parommal sokat veszekszunk miatta, de mivel mindig a gyereket vedi, inkabb hanyagolom a temat, mert sosem jutunk dulore. A legnagyobb bajom h mamahotel mintapeldany, itt fog velunk rohadni 50 evrs koraig.
2021. nov. 24. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
32%

Ha ilyen nagy pénzes adonisz vagy akkor mi a faxért nem vagy képes eltakarodni onnan és felépíteni egy saját, olyan életet amilyet akarsz, olyan gyerekkel(akár sajáttal) amilyet akarsz, olyan feleséggel/párkapcsolattal amilyet akarsz?

Ja hogy te is ugyan annyira selejtes vagy mint szerencsétlen gyerek! Örülj neki hogy te nem lettél zárkózott mint ő... Vagy hogy az anyja elvisel és nem basz ki mint macskát szarni, valszeg csak a pénzed kell de te már a selejtes elméddel/testeddel nem.

2021. nov. 25. 15:19
 72/87 anonim ***** válasza:
72%

Ha a gyerek nem akar menni, akkor menj a feleségeddel családterápiára. Aztán ott, ha jó a terapeuta, akkor majd meggyőzik róla, hogy jöjjön a gyerek is.

Én még mindig azt gondolom, hogy a srác remekül motiválható lesz a net kihúzásával.

2021. nov. 25. 17:13
 73/87 A kérdező kommentje:
Multkor kihuztam a netet egy napra, kb. bőgött a szobájában, meg hisztizett mint egy 5 eves. Az anyja meg velem ordibált, hogy miert bantom a gyereket, mit zavar h gépezik. 10 eve egyedul neveli, a segge is ki van nyalva a gyerenek. Nem tudom h ennyi berogzult szokason h valtoztassak.
2021. nov. 25. 17:35
 74/87 anonim ***** válasza:
81%
Ha napi 10 órákat netezik, akkor ő már függő. Nem lehet úgy megoldani ezt, hogy kihúzod a netet..
2021. nov. 25. 17:37
 75/87 anonim ***** válasza:
20%
Attól még csak a pénzed kell neki, hiába kevés de a kevés is valami, szóval nem nem buktam, mellesleg parasztozhatsz, bár akkor te mi vagy? Te még paraszt sem, max egy rusnya csótány.
2021. nov. 25. 18:01
 76/87 anonim ***** válasza:
80%
Itt valami bibi van. Ha olyan borzalmas lenne az a gyerek, az anyja is másképp viszonyulna hozzá. Van ott más is a háttérben. Ki tudja, milyen traumákon ment át az a gyerek. Lehet, hogy komoly mentális problémái vannak, erre még te is bele rugsz párat. Normálisan nyiss felé, ne veszekedve és fenyegetve. Nincs benned semmi empátia? Látszik amúgy hogy nincs gyereked, fogalmad nincs a témáról.
2021. nov. 25. 18:04
 77/87 anonim ***** válasza:
73%

De kérdező nem is azt írtam, hogy minden nélkül húzd ki a netet.

Az anyja segítsége nélkül nem tudod megnevelni a gyereket. Ezért mondtam, hogy menjetek el ti családterápiára. Ha az anyja egyetért veled, akkor húzd ki a netet.

2021. nov. 25. 18:11
 78/87 A kérdező kommentje:

Az anyja belement h kihuzzam a netet, aztan mikor megtortent a gyerek hiszterias rohamba tort ki, az anyja meg egybol megsajnalta. Es utana ki volt a hibas? En.

76.

Ki rugdossa a gyereket? En nem bantom, szepen megkerem h furdjon le mert budos, szamitogepezes helyett tanuljon mert holnap temazaro xy tantargybol de semmi. Bantja a halal.

Amugy hetkozben 2ig suliban van, 3ra hazaer, altalaban ejfelig gepezik, hetvegen meg 8kor kel es hajnali 2ig jatszik meg youtubeozik. Semmi mas nem erdekli.

2021. nov. 25. 19:24
 79/87 anonim ***** válasza:
77%
Az esetleg meg sem fordult a fejedben , hogy lelépsz? Én a feleségemtől is elváltam egy kutya miatt. Te meg más kölyke miatt szenvedsz? Hagyd ott mindkettőt a g..be!
2021. nov. 25. 20:12
 80/87 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező: téged is a "nem találok majd senkit, mi lesz velem?" típusú félelem tart valószínűleg a kapcsolatban.

Önmagadnak, őszintén érdemes feltenni a kérdést: "szeretem ezt a nőt, vagy csak azért maradok vele, mert önértékelésem alacsony és félek hogy nem találok senkit?" Valamelyik válaszodban utaltál rá (ha jól emlékszem) tényszerűen leírva, hogy "ronda vagy" meg "nem találnál mást".

Ha ezt anyuka nem akarja megoldani és nem mentek el pszichológushoz, vagy akár párterápiával foglalkozó szakemberhez, akkor ez a helyzet nem fog megoldódni (illetve nem lehet tudni a jövőt: a gyerek meddig marad ott, rájön e dolgokra, anyuka szigorúbb lesz -e ha érettségi majd nem sikerül stb)

Át érdemes gondolni: mit tudsz tenni hogy változzon a helyzet és ha nem változik: maradsz -e vagy mész.

A legfontosabb: "szereted -e a nőt vagy félelemből nem mersz lelépni?"

2021. nov. 25. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!