Hogy szép a temetés?
Figyelt kérdés
Pápám meghalt és apám hamvasztani akarja őt mert koronavírusos volt és csak úgy lehetne eltemetni hogy teljesen meztelen mert fertőzött és ruhát nem lehet rá tenni de én inkább maradnánk hogy meztelenül legyen a koporsóban mint hogy égessék őt2021. nov. 20. 16:12
41/42 anonim válasza:
40.: Elhiszem neked, de ezt egy dokumentumfilmben láttam, és lelkileg azóta is ott bújkál bennem a kérdés, hogy ilyen megtörténhet-e. Ha igen, hogyan?? Honnan tudjam, hogy édesapám hamvait temettük el? Ki ellenőrzi? Ezért írtam, hogy nekem apám itt van a szívemben, nem abban a puccos - egyébként tényleg gyönyörű márvány sírhelyen. Lepontoztatok, de én a lelki részét próbáltam érzékeltetni. Leírhatnám hosszabban,hogy felöltöztették itthon, de boncolás után nem adták vissza rá azt a ruhát. Szóltak, hogy vigyünk másikat. Beszóltak, hogy alsónadrágot miért nem vittek be. Hamvasztásnál nem mindegy, hogy van-e rajta alsónadrág? Most komolyan.. abszurd. Sajnos ez velünk történt, talán ezért visel meg ennyire. Hát ez az én történetem, nem a volt-e fog, vagy nem volt fog a hamvak közt.. Hagyjuk is, mert még mindig felkavar.
42/42 anonim válasza:
Ne nézegess ilyen kamu, hatásvadász baromságokat, ...ha már nézegetsz ilyesmit! Akkor talán a lelked is megnyugszik!
Éghetetlen azonosítóval kerülnek az elhunytak a hamvasztóba, ami végigkíséri őket ezen az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!