Mire számíthatok anyám temetésén, ha minden rokonnak elhordott hülyének, életképtelennek, és ráadásul azt is, hogy csúnyán beszéltem vele, és ezért ment tönkre az egészsége?
Továbbá, hogy léhonda vagyok és lusta, a munkámat rosszul végzem. Mindezt részegen adta elő és az a legrosszabb, hogy mindenki hisz neki.
A rokonai fognak engem támadni?
LOL :D
Szval még él de te már ezen töröd a fejed :D
Inkább tegyél ellene valamit, hogy a kép változzon rólad és akkor majd egyszer valaha nyugi lesz a temetésen.
5. ös, nekünk egy nagyrokon temetésén pont egy ilyen -én vagyok a valaki, adok magamra- rokonunk szedte ki majdnem a halottat a koporsóból, úgy kellett visszafogni, többször is, és ordibált össze-vissza... vannak meglepi helyzetek.
(szóval mindenre készülj, kérdező)
Mindenki hisz neki, amikor részegen szid téged?
Mindenki elhiszi, hogy az egészsége miattad megy tönkre, nem attól, hogy részegeskedik?
Akkor a többi rokon is gáz, nemcsak anyukád. Tényleg fölmerül a kérdés, hogy ott legyél-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!