Hogy szép a temetés?
3
A bomlást a belekben levő baktériumok indítják el, amik jelen élő állapotodban is ott vannak benned.
Akk most magadtól is undorodsz?
Egyébként semmit nem fogsz érezni akkor már, hisz már nem leszel ezen a világon.
21 vagyok megint
Engem az égetés jobban elborzaszt, bár tudom, nem fogok érezni semmit már.
Feltennék a kérdést magamban és megprobálnék a legőszintébben válaszolni rá:
Az elhunyt ebben a helyzetben mit választott volna?
Mivel apád a gyereke, ezért ő dönt, nem te.
Mondom ezt úgy, hogy a hamvasztás gondolatától is felfordul a gyomrom, a 12-es idézett cikkjét meg évekkel ezelőtt olvastam már.
Nekem édesapám halt meg tavasszal, de úgy rémlik nem is választhattunk, hogy hamvasztani akarjuk-e. Legalábbis tőlem nem kérdezte senki pedig hivatalosan nem covid-ban halt meg.
Temetés okán beszéltünk a sírkövessel, és ő mondta, hogy koporsós temetésnél mostmár be kell fóliázni az elhunytat, amiből semmi sem szivároghat ki, így igazából nem férgek esznek meg, hanem a saját levedben rohadsz... évekig is akár. Régen én is inkább a koporsós temetés híve voltam, legalábbis magamnak, mert ez a természetes. Viszont ezek után a végrendeletemben hamvasztást fogok kérni, az ezer százalék.
A kérdésre válaszolva csak azt tudom mondani, amit a többiek is előttem. Nem te döntöd el, és ha a halott nem határozta meg akkor az örököse dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!