Hogy szép a temetés?

Figyelt kérdés
Pápám meghalt és apám hamvasztani akarja őt mert koronavírusos volt és csak úgy lehetne eltemetni hogy teljesen meztelen mert fertőzött és ruhát nem lehet rá tenni de én inkább maradnánk hogy meztelenül legyen a koporsóban mint hogy égessék őt
2021. nov. 20. 16:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
21%

3

A bomlást a belekben levő baktériumok indítják el, amik jelen élő állapotodban is ott vannak benned.

Akk most magadtól is undorodsz?

Egyébként semmit nem fogsz érezni akkor már, hisz már nem leszel ezen a világon.

2021. nov. 20. 18:14
 22/42 anonim ***** válasza:
29%

21 vagyok megint

Engem az égetés jobban elborzaszt, bár tudom, nem fogok érezni semmit már.

2021. nov. 20. 18:15
 23/42 anonim ***** válasza:
95%

Feltennék a kérdést magamban és megprobálnék a legőszintébben válaszolni rá:

Az elhunyt ebben a helyzetben mit választott volna?

2021. nov. 20. 18:17
 24/42 anonim ***** válasza:
30%

Mivel apád a gyereke, ezért ő dönt, nem te.

Mondom ezt úgy, hogy a hamvasztás gondolatától is felfordul a gyomrom, a 12-es idézett cikkjét meg évekkel ezelőtt olvastam már.

2021. nov. 20. 18:21
 25/42 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen mindegy, ő már nem abban a testben van, nincs már köze hozzá, a sírhely gondozása egy feladat, ha a falban van sokkal egyszerűbb, mert nem kell egész életedben gondozni a sírt.
2021. nov. 20. 19:13
 26/42 anonim ***** válasza:
91%
Az apád joga eldönteni. Fogadd el a döntését és támogasd, most az a kötelességed. Ő az örököse, nem te! Majd amikor az apád teteméről rendelkezel akkor te leszel aki dönt, a te gyereked remélhetőleg támogat és nem az akaratát tolja át rajtad.
2021. nov. 20. 19:31
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt apukád fogja eldönteni a testvéreivel, ha vannak. Apádnak most nagyon nem hiányzik, hogy ilyesmivel zaklasd.
2021. nov. 20. 19:42
 28/42 anonim ***** válasza:
96%

Nekem édesapám halt meg tavasszal, de úgy rémlik nem is választhattunk, hogy hamvasztani akarjuk-e. Legalábbis tőlem nem kérdezte senki pedig hivatalosan nem covid-ban halt meg.

Temetés okán beszéltünk a sírkövessel, és ő mondta, hogy koporsós temetésnél mostmár be kell fóliázni az elhunytat, amiből semmi sem szivároghat ki, így igazából nem férgek esznek meg, hanem a saját levedben rohadsz... évekig is akár. Régen én is inkább a koporsós temetés híve voltam, legalábbis magamnak, mert ez a természetes. Viszont ezek után a végrendeletemben hamvasztást fogok kérni, az ezer százalék.

A kérdésre válaszolva csak azt tudom mondani, amit a többiek is előttem. Nem te döntöd el, és ha a halott nem határozta meg akkor az örököse dönti el.

2021. nov. 20. 20:28
 29/42 anonim ***** válasza:
88%
Mondja már meg valaki, mire jó hogy befóliazva kell temetni?
2021. nov. 20. 20:53
 30/42 anonim ***** válasza:
87%
Engem akkor pókember ruhájának mintájával ellátott zsákba tegyenek. legalább ott legyek szuperhős jelmezben.
2021. nov. 20. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!