Ti mit kezdenétek az ilyen exférjjel?
Amikor az egyik rokonom meghalt, a volt férje nem ment el a temetésére, holott több mint 20 évig voltak házasok, 3 gyerekük van, több unoka.
Én ezért mélységesen megvetem. Volt képe kifogásokat kitalálni, miért nem ért rá. Ami még megdöbbent, hogy a 3 gyereke a mai napig jól elvan vele, összejárnak, pedig ütötte-verte az anyjukat.
Ilyen dolgokra nincs magyarázat. Vannak görény emberek, és vannak idióták akik jóképet vágnak hozzá.
EXférj.
Az utolsó "poén" persze elfogadhatatlan.
De! ha az exházastársak egyáltalán nem kommunikálnak, akkor minek ment volna el a temetésre? Már elváltak, már nem családtag. (És a korábbi családi kapcsolatok minőségéről sem tudunk semmit, de ezek alapján feltételezem, nem volt felhőtlen.)
Sokan a saját szülőjük temetésére sem mennek el.
Az én édesanyám sem jött el az apám temetésére, pedig 20 évig voltak házasok. Teljesen megértettem.
A férj beszólása bunkó volt, a többiben szerintem semmi kivetnivaló nincs.
Sokan kicsit túlmisztifikálják ezt a temetés dolgot.
A halottnak már úgysem érdekli...
Az ostoba rokonság meg MINDEN esetben talál valami csámcsogni valót...
Nem jött el, nem sírt, nem volt talpig feketében, nem hozott elég nagy virágot...
Ha valaki ki tud bújni egy temetés alól az egy szerencsés ember, semmi más.
EX, mi köze van innentől kezdve volt anyóshoz?! Semmi.
Ok, a beszólása bunkó volt, de a többivel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!