Kérdésem: Szülők, mit kezdenétek azzal a helyzettel, hogy a nagyfiú 26 éves mellett minden hétvégén 2 éve péntektől hétfőig unásig itt a barátnő?
A helyedben semmit, a fiadnak kellene onszantabol igyekeznie hogy kulon lakjon.
Bar a csajszi is megerhet egy miset ha csak duzzogni tud, bar ha kislanynak hivod akkor gondolom nagyon fiatal is, es illemre sem volt otthon tanitva.
Ja, és szerintem már nagyon sok asszony idegbeteg lenne attól, hogy a "gyerekek" egész nap fekszenek, "pihennek" este buliznak, parfümöt vásárolnak, míg én mosok, bevásárolok, főzök, húzom a ágyneműjüket, mosok rájuk, stb. És csak nálunk, mert a kislánynál nem olyan a körülmény. De én mindent teremtsek meg!
Kedves kérdező: Talán idegbeteg vagy? Vajon Te hány éves vagy, tudsz már annyit felmutatni, mint én?
Milyen kislany, meg nagyfiu?? 24 es 26 evesek, konyorgom! Felnottek!
Ha zavarnak, leultok megbeszelni, hogy irany a sajat elet, segitetek alberletet keresni.
Egyebkent te vagy a hibas. Elkenyeztetted oket, minek cseledkedsz nekik? Mostantol ne hazimunkazz helyettuk. Ha rakerdeznek miert, megmondod, felnottek vagytok, csinaljatok ti.
Ne haragudj, de tokmindegy miket tettel le az asztalra, ha ennyi jozan paraszti eszed nincs, hogy magadtol rajojj arra amit leirtam.
"anyósom itt lakott a szomszédban, édesanyám egyedül nevelt fel, mindenkit ápoltam, gondoztam, alkalmazkodtam, ki hogy ugráltatott éppen!"
Ezt nem kellett volna hagyni, vállalni, hogy nem védted meg magadat, és mindenkinek a szolgája lettél, most nem verheted le a fiad szerelmi kapcsolatán!
"míg én mosok, bevásárolok, főzök, húzom a ágyneműjüket, mosok rájuk, stb. És csak nálunk, mert a kislánynál nem olyan a körülmény. De én mindent teremtsek meg! "
Ki kényszerít erre?
Ne tedd ezeket oszt jóvan!
Szerintem ne lovagoljunk a szavakon. Életkoruk szerint lehet, hogy nem kislány meg nagyfiú, de ha tényleg igaz, amit a kérdező ír, viselkedésük szerint azok.
Az viszont igaz, kedves kérdező, hogy Te kapattad el őket. Tudod ki húzgálná le az ágyneműt... Már az első alkalommal mondhattad volna: mosok, húzzátok le az ágyneműt, azt is berakom a gépbe. De ez még most is megoldható.
Tényleg ülj le velük, és mondd nekik, elfáradtam, ezentúl a segítségeteket kérem. Fiatal vagyok még én is, hétvégente élem én is a saját életem. Kész, és elmondod, hogy mit csináljanak meg maguk után, mert ha maguktól nem jut eszükbe, esélyes, hogy a szájukba kell rágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!