Terhes a barátom ex barátnője. Hogy tudnám meggyőzni, hogy akkor is lehet jó apa, ha a kitart a szerelem mellett?
En teljes mertekben megertelek,de lehet,hogy egy gyerek nem...lehet,h o csak azt erezne,h az apukaja elhagyta es megbantotta az anyukajat (akit o nagyon szeret) egy olyan emberert (jelen esetben erted),akit nem igazan ismer.S mivel ismeretlen vagy,plusz miattad nincs ott mindig mellette az apukaja,haaaat...eleg nagy az esely ra,h utaljon.
Nah,de amugy neveles kerdese az egesz.Ha az edesanya mar egeszen pici koraban megmagyarazza neki,h apa es a masik neni is nagyon szereti,akk egy aprocska eselye van a dolognak...en azert szoritok,h rendezodjonek a dolgaid!
szerintem először is azt gondold át, hogy neked jó lesz-e :)
ha csak most terhes akkor nagyon rég nem lehettek együtt és lassan megváltozik a kapcsolatotok, mert ha együtt is maradtok, a barátod biztos sokat lesz az exénél, amit nekem szó nélkül kell elviselned. és majd idővel a kicsi is sokat lesz nálatok.
ha a kapcsolatuk menthetetlen, téged meg tényleg szeret és minden klappol akkor úgy is téged fog választani.
azért elég nehéz lehet most mindhármatoknak :S én a helyedben nem győzködném
Az én meglátásom szerint egy gyerek még sosem hozott rendbe egy házasságot.
Nem lehet úgy élni valakivel, hogy közben más után sóvárogsz. Ez feszültséget szül amit a gyerek megérez és nem fog neki jót tenni. Milyen élete van egy olyan kisgyereknek akiknek a szülei nem szeretik egymást? Ha a párod visszamegy hát akkor nagy az esélye hogy ott folytatják ahol abbahagyták és megint szakítás lesz a vége vagy mindhármuk élete pokol lesz.
Attól, hogy veled marad még lehet jó apa, szeretheti a gyerekét, gondoskodhat róla. Számtalan gyerek él egy szülő mellett kiegyensúlyozottan. És az anyuka is találhat társat magának aki önmagáért szereti nem pedig kényszerből van vele. Tudom sokan mondják gyerekkel nehéz párt találni, de az én környezetemben elég sokan vannak akik már gyerekkel együtt fogadták el a párjukat és szépen élnek.
Meg lehet ezt is kulturáltan oldani, hogy mindenkinek jó legyen csak a két szülőnek kell józan ésszel, normálisan leülni és megbeszélni kinek mi a teendője a gyerekkel kapcsolatban.
Benned inkább szövetségest kéne látnia végül is simán bevállalhatjátok egyszer-egyszer a gyereket, hogy anyucinak is legyen ideje magára, legyen ideje pihenni. Mindenesetre ha már így összejött a picit nem szabad magára hagynia mert most ő a lényeg nem a személyes ellentétek.
"...a barátom hamar visszatalált..."
Ezek szerint elhagyott már egyszer.
Figyelembe véve a mostani helyzetet és azt, hogy annyi esze volt, hogy egy hét alatt felcsinálta a másik lányt, tuti "főnyeremény" az ilyen fószer.
Gratulálok hozzá, tartsd meg, ha kerülni akard a nyugodt békés életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!