Terhes a barátom ex barátnője. Hogy tudnám meggyőzni, hogy akkor is lehet jó apa, ha a kitart a szerelem mellett?
Egy gyereknek sem jó az, ha a szülei együtt vannak, de közben nem is szeretik egymást. Úgyhogy én elítélem azt, amikor egy pár csak a közös gyerek miatt van együtt.
A gyereknek is jobb csak 1 szülő, semmint az állandó veszekedést hallgatni. A szülőkről nem is beszélve, akik pedig megtalálhatják az igazit.
Nekem fura, hogy véletlenül pont az alatt az egy hét alatt esett teherbe. Hát ha ez nem direkt volt, akkor a sors nagyon akarja ezt a kapcsolatot.
Én nem mennék bele ilyen bonyolult helyzetbe, sok benne a buktató, ennél jobban szeretem magamat, ráadásul nem tudnám elhesegetni a gondolatot, hogy a csaj tervelte ki az egészet, a pasim meg benyalta. Ez a hol ott, hol itt kapcsolat már előtte is megterhelt volna annyira, hogy elfelejtsem. De ez én vagyok. Nyilván nem vagyunk egyformák, a te döntésed meg a párodé.
Egyszer kerültem egyébként hasonló helyzetbe, de később kiderült, hogy kamu az egész, nincs gyerek. Persze mondanom sem kell eléggé kiakadtam. Szégyelltem is magam, hogy ilyen kellemetlen helyzeteb hoztam magamat. Megbántam. Ezért mertem leírni amit írtam.
Naiv vagy! Hagyd ezeket, menthetetlenül kretének! Szerinted téged nem csalna ugyanúgy meg, mint azt a lányt veled? Ha ilyen marha, hogy sokáig vacillál, és hagyja magát csőbe húzni ezzel a teherbe esek tréfával, úgy kell neki...
Hadd legyenek újra együtt, úgyis ideig-óráig tart majd. Most kijelentheted, hogy kibírnád, mikor még se levont gyerektartás nincs, se együttélés, se közös jövőterv, no meg nincs a baba, akihez majd a párod futkos. Aztán majd jó női logika szerint kezdesz azon agyalni, hátha mást is csinálnak, mikor gyereklátogatás címén hazajár a párod a nőhöz. Bíznál benne? Olyan nővel akarsz kénytelen összekötni az életed, aki azért csináltatta fel magát, hogy magához láncolja a párod? Szerinted tudnád mellőzni, ha a kedvesednek gyereke van tőle? Mit gondolsz, mire képes még, ha csak emiatt szül gyereket?
Szia!
Én a helyedben most tuti szakítanék vele, adnék neki egy pár hónapot, hogy döntse el mit is akar valójában. Igazi döntést úgy sem tudni hozni, hogy közben veled van. Magára kell hagyni a dilemmájával, különben később téged fog okolni, hogy nem lehetett "igazi" apa.
A döntését Neked pedig el kell fogadnod, bármi is legyen az.
Hát, nem lennék a helyedben. (Már ha tényleg terhes a csaj, azért kicsit tényleg furcsa, hogy pont most esett meg :s )
A "17-es" teljesen jól mondja!! Egyrészt lehet, hogy kamu. Másrészt meg nem kell azt a fickót győzködni, van annak saját véleménye, saját értékrendje (?), ami szerint el kell tudnia dönteni, mit akar! Ha önszántából dönt, akkor azt a saját felelősségére teszi, nem okolhat senkit, hogy befolyásolták!!
Az meg megint más tészta, hogy én nem kezdenék ilyen pasassal!!!
Köszönöm a válaszokat! Kaptam hideget-meleget. De ez így van rendjén. Végülis nem vagyunk egyformák. De tényleg köszönöm. Az a helyzet, hogyha nem én lennék ebben a szituációban, vagy ha külső szemmel kéne ítélnem, biztos én is hülyének nézném magam. De ebben benne vagyok rendesen és sajnos a szívemnek nem tudok parancsolni...én még mindig bízok és reménykedem, hogy van közös jövőnk.
Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!