Kérdésem: Szülők, mit kezdenétek azzal a helyzettel, hogy a nagyfiú 26 éves mellett minden hétvégén 2 éve péntektől hétfőig unásig itt a barátnő?
Te szuletett martir vagy.
Rajtad mulik a jovotok, nem kell ehhez idegen netezo. Vagy osszeszeded magad es nem leszel cseked, vagy az maradsz. Ennyi. Jozan esz.
Utolsó hozzászóló minden mondata aranyat ér. Most tényleg az lesz: vagy a sarkadra állsz, kiállsz magadért, akárki duzzog, vagy egész életedben ganézhatsz utánuk.
Nem vagy szívtelen, ha nem te vagy a házi dzsinn, aki mindenki óhaját lesi és teljesíti.
Ha duzzognak, én azt mondanám nekik nagyon határozottan, hogy erre nekem lenne a legtöbb okom, szóval viselkedjünk felnőtt módjára.
Felnőtt emberek, igazán itt lenne az ideje,hogy ketten önállóan összeköltözzenek és ellássák magukat.
Én erre bíztatnám őket a kiszolgálásuk helyett.
És nem csak anno volt az,hogy ennyi idősen már valaki anya/feleség volt.
Ma is vannak sokan, akik 24-26 évesen már házasok,gyerekük van,vagy épp úton van a gyerek.
Nem mindenki életképtelen.
1. Itt legalább annyira hibás vagy te is, mint ök.
2. Én a helyedben nem csinálnék semmit nekik (fözés, mosás, stb), mert nem gyerekek.
3. Kérnék tölük a rezsire reális összeget, ha nem tetsziik, akkor költözhetnek.
4. Eleve nem egyeztem volna bele abba, hogy egy felnött "gyerekhez" odaköltözzön a barátnö ingyen és emellett nekem kelljen öket kiszolgálni.
5. A legértelmesebb, ha közlöd/közlitek , hogy május 1-töl megszünt az ingyen szálloda, addigra keressenek maguknak másik helyet. (NEM a volt anyós háza, mert ott ugyanez lenne)
Kérdező, szerintem te beteg ember vagy. Amit itt lenyomsz, az inkább hasonlít egy kistini hisztijéhez, mint egy felnőtt nő igazi problémájához. Az alapkérdést még lehet(!), hogy meg is érteném, de ahogy ezt előadod... Jeszsusom. :D
Nyugi, a fiad biztosan hamarosan menekül tőled, amilyen messze csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!