Hogy szép a temetés?

Figyelt kérdés
Pápám meghalt és apám hamvasztani akarja őt mert koronavírusos volt és csak úgy lehetne eltemetni hogy teljesen meztelen mert fertőzött és ruhát nem lehet rá tenni de én inkább maradnánk hogy meztelenül legyen a koporsóban mint hogy égessék őt
2021. nov. 20. 16:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
90%
Hogy felpuffad az a fólia bakker.
2021. nov. 20. 20:59
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

#29, valószínűleg azért, hogy izolálják a vírust ilyen módon is.

Apám temetése után fél évvel ismét sírt kellett bontanunk (még nem volt Covid) - édesanyámat temettük -, és kellett vinnem egy igazolást, hogy apám nem szenvedett fertőző betegségben. Ha nincs igazolásom, egy éven belül nem nyitották volna meg a sírt.

Biztos, valamiféle járványügyi előírás ez, jelen esetben duplán is.

2021. nov. 20. 21:08
 33/42 anonim ***** válasza:
89%

31# :-)

Amikor felrobban akkor elmozdul a síremlék, vagy kilő a földbe leszúrt fejfa. Tuti lesz egy pár sztrók vagy szívinfarktus a temetőben.

2021. nov. 20. 21:54
 34/42 anonim ***** válasza:
78%

Jó hogy nem már betonba öntik mint a csernobili elhaltakat...

Kész vicc, amit a vírusra hivatkozva müvelnek...

2021. nov. 20. 23:02
 35/42 anonim ***** válasza:
48%

33

Mivan??? Detonál a hulla?

Ezentúl nem megyek temetőbe...

2021. nov. 20. 23:03
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt apudnak kell eldönteni.
2021. nov. 21. 00:12
 37/42 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy az elhunyt szerette volna, ha ez nem derült ki még életében akkor a legközelebbi hozzátartozója döntse el, általában ő ismerte a legjobban.

Én hamvasztás párti vagyok, a tűz testi-lelki megtisztulást jelképez számomra.

2021. nov. 21. 09:57
 38/42 anonim ***** válasza:
33%

Írtam már, most nem látom,hányas voltam. Én kérdeztem, hogy nem kaphat ruhát..? Azt is, hogy egy temetés közeli hozzátartozónak soha nem szép. Nekem biztos nem.

Morbid temetésről írkálni, de apámat hamvasztották.

Utána láttam egy műsort a hamvasztásokról (Győrben van látványhamvasztás is, ahol a hozzátartozók végignézhetik. Áááá, feláll a hátamon a szőr, hogy valaki képes végignézni. DE:

Amiért újra írok, pro és kontra koporsós, vagy hamvasztásos: Szóval hamvasztásos temetéskor, sima urnás, a hamvait szétszórták volna vízben: benne volt az urnában egy fémdrótos protézis, miközben a halottnak nem is volt műfoga.

Gyűlölök apám sírjához kimenni, én itthon gyászolok a lelkemben, mert már azt sem tudom, hogy az ő hamvai vannak-e eltemetve ilyen "sztorik után".

:((

2021. nov. 21. 14:46
 39/42 anonim ***** válasza:
72%
Az ortodox temetések érdekesek..... tömjéneznek, térdelsz, tartod a gyertyát, keresztet vetsz meg térdelsz.....de reformátusként nem szeretnék részt venni rajta. Úgy érzem sokkolna a látvány. Elég volt egy keresztelőt végignézzek az is lesokkolt. Hiába, ortodoxnak születni kell, később nem tudod megszokni.
2021. nov. 22. 07:49
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes amit írsz a protézisről, mert hamvasztás után a csontokat még porrá darálják, így nemigen lehetett benne protkó.

Olyan elhunytak esetén, akiknek protézisük van, mielőtt a darálóba teszik a csontokat, minden fémtárgyat kivesznek belőle, mert tönkre vágja a darálót.

Amit leírtam, abban 100%-ig biztos vagyok, de nem akarom részletezni, vagy elhiszi valaki, vagy nem.

Így számomra a történeted nehezen hihető.

2021. nov. 22. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!