Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek szülnek az emberek...

Minek szülnek az emberek 3-nál tőbb gyereket?

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Jajj, de olyan unalmasak az ilyen felesleges körök amiket lefuttok. Nem érdekelnek az érzelmi kitöréseitek, ilyenekkel van telespamelve a kérdésem, releváns válaszok érdekelnek, azokkal tudtam is kezdeni valamit.
2021. dec. 9. 10:49
 62/66 anonim ***** válasza:
78%
60: és ezzel a kérdés zárható is. :-)
2021. dec. 9. 10:49
 63/66 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, írjál blogot, és tiltsd le a kommentelést.

Akkor mindenki (azaz te) egyet fogsz érteni magaddal. :-DDD

2021. dec. 9. 10:52
 64/66 A kérdező kommentje:
De amúgy valamennyire már megértem, de igen, beismerem, hogy nehezemre esik elfogadni. Az egyik válaszoló kifejezetten hasznos vlaaazt adott, aki a pozitív előnyöket ecsetelte. Besimerem, nehéz elfogadni, hogy ez lenne az általános, de neki pl. el tudtam ezt hinni. Kérdés, hogy ez statisztikailag mennyire helytálló. Azért szerintem kevés az ilyen nagycsaládos, aki nem putris, így nehéz valós képet kapni.
2021. dec. 9. 10:54
 65/66 anonim ***** válasza:
100%
#64 na ez egy korrekt reflexió. Látod, ilyenre is képes vagy, nem csak a becsmérlésre, ezt jó látni.
2021. dec. 9. 11:11
 66/66 anonim ***** válasza:
78%

"Cukormázas és izzadtságszagú" válaszok???

Mi a bajod neked valójában, kedves kérdező?

Vedd már észre, ha ennyire zavar másokban egy tulajdonság, akkor azon a ponton nálad van valami probléma, csak kivetíted.

Igen, vannak nagyon jól működő nagycsaládok és vannak problémás, segítségre szoruló nagycsaládok. Igen, van aki tudatosan dönt a nagycsalád mellett és van, akik ezt kevésbé gondolják át.

Dolgozik családtagom a gyermekvédelemben... Viszont akkor is azt mondom, ítélkezni nincs jogunk a másik felett.

Nem tudok mást mondani. Nagyon nehéz, nagyon fárasztó, viszont számunkra annyi örömet ad, hogy a legnehezebb pillanatokban sem bántam meg, hogy ennyit vállaltunk.

2021. dec. 9. 12:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!