Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek szülnek az emberek...

Minek szülnek az emberek 3-nál tőbb gyereket?

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
89%
Csakis amiatt, hogy ezt megkérdezhesd. :D Amúgy meg nem mindegy számodra? Ha neked nem kell három akkor ne legyen három, ha gyerek se kell az is a saját privát döntésed, ahogy mindenki másnak is, hogy mennyi gyereket akar.
2021. nov. 19. 21:43
 22/66 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg nem mindegy számodra?"

Ez egy kérdező oldal, azért kérdezem :D ez a neked nem mindegy duma olyan, hogy bármelyik kérdés alá be lehetne írni

2021. nov. 19. 22:14
 23/66 anonim ***** válasza:
82%
A focicsapat, meg horda címszavakkal, ennél komolyabb válasz szükségességét nem igazán látom reálisnak.
2021. nov. 19. 22:16
 24/66 anonim ***** válasza:
93%
Aki tudatosan vállalja, az ezt akarja, ezt szereti, akár megérted, akár nem. Az igaz, hogy vannak olyan rétegek, akik elhanyagolják a gyerekeket, szűkölködnek, stb. De: ők nem tudatosan vállalták ezt, csak lettek a gyerekek, ennyi.
2021. nov. 19. 22:20
 25/66 anonim ***** válasza:
41%
Mert a nagy számok törvénye alapján minél több gyerek van, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy tudni fogja, hogy a "több" szó nem a "tő" főnév középfoka, ergo rövid ö-vel írjuk.
2021. nov. 19. 22:32
 26/66 anonim ***** válasza:
28%
És annak is nagyobb a valószínűsége, hogy a gyerekek közül valaki figyelmezteti az embert, hogy nem egy nyelvtandolgozatot olvasott épp, hogy nyelvtannácit játsszon.
2021. nov. 19. 22:38
 27/66 anonim ***** válasza:
32%
Bocs #26, nem akartam a lelkedbe taposni, de hülye kérdésre hülye válasz
2021. nov. 19. 22:40
 28/66 anonim ***** válasza:
42%
Nem is volt kérdés, hogy hogy írjuk. :P
2021. nov. 19. 22:43
 29/66 A kérdező kommentje:
Tudom hogy írják, elírtam :D ó milyen hülye kérdés, ennél sokkal hülyébbek vannak itt.
2021. nov. 19. 22:54
 30/66 anonim ***** válasza:
97%

Én sem értem kérdező!

Sajnos a családomban sok ilyen volt.

Én megértem,ha valaki szereti a gyerekeket.

Ahol 2-3 gyereknél több van,ott viszont akaratlanul is a nagyobb gyerekek is fogják nevelni a kisebbeket.

Pláne,ha nem nagyon tehetős család,ahol nem jut dajkára,bejárónőre.

Na,meg szerintem az otthonunkban pihenni kellene,na már most ahol rengeteg gyerek van,ott sosincs csend szinte,nincs magánszféra,sem a szülőknek,sem a gyerekeknek.

Ahogy idősödnek,a nagyobbaknak ez kifejezetten fontos,hogy legyen privát szférájuk.

Egy kamaszodó gyereknek pl baromi rossz lehet a kisebb testvérekkel egy szobában lakni.

A kisállatos példa is nagyon jó.Szeretem a kutyákat,macskákat.

Amikor viszont fialt a macskánk,5 kiscicát nem tarthattam meg mindet,mert minden szempontból sok lett volna,így elajándékoztuk őket,2-3 cicánál sosem volt több egyszerre.

Kutyusból pedig már 2 is sok lenne talán,legalábbis nekünk most egy szobakutya van,és vele is elég sokat kell foglalkozni.

Ahol mindkét szülő dolgozik,ott nem is tudom hogy jut idő ennyi gyerekre,minőségi időt eltölteni velük.

2021. nov. 20. 02:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!