Minek szülnek az emberek 3-nál tőbb gyereket?
"Amúgy meg nem mindegy számodra?"
Ez egy kérdező oldal, azért kérdezem :D ez a neked nem mindegy duma olyan, hogy bármelyik kérdés alá be lehetne írni
Én sem értem kérdező!
Sajnos a családomban sok ilyen volt.
Én megértem,ha valaki szereti a gyerekeket.
Ahol 2-3 gyereknél több van,ott viszont akaratlanul is a nagyobb gyerekek is fogják nevelni a kisebbeket.
Pláne,ha nem nagyon tehetős család,ahol nem jut dajkára,bejárónőre.
Na,meg szerintem az otthonunkban pihenni kellene,na már most ahol rengeteg gyerek van,ott sosincs csend szinte,nincs magánszféra,sem a szülőknek,sem a gyerekeknek.
Ahogy idősödnek,a nagyobbaknak ez kifejezetten fontos,hogy legyen privát szférájuk.
Egy kamaszodó gyereknek pl baromi rossz lehet a kisebb testvérekkel egy szobában lakni.
A kisállatos példa is nagyon jó.Szeretem a kutyákat,macskákat.
Amikor viszont fialt a macskánk,5 kiscicát nem tarthattam meg mindet,mert minden szempontból sok lett volna,így elajándékoztuk őket,2-3 cicánál sosem volt több egyszerre.
Kutyusból pedig már 2 is sok lenne talán,legalábbis nekünk most egy szobakutya van,és vele is elég sokat kell foglalkozni.
Ahol mindkét szülő dolgozik,ott nem is tudom hogy jut idő ennyi gyerekre,minőségi időt eltölteni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!