Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szülnek a szegény...

Miért szülnek a szegény emberek gyereket?

Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok, akik nem mindent tudnának megadni neki, hanem azokra, akiknél az alap dolgok is gondot okoznak, számlák, megélhetés, étkezés, lakhatás, stb...
2013. febr. 15. 13:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

mert sexelni tudnak eszünk nincs.

illetve sexelni tudnak csak védekezés nincs rá mondjuk pénzünk

és mert egy kevés pénzt kapnak ilyen olyan gyerekért ahonnan nézzük

2013. febr. 15. 13:18
 2/21 anonim ***** válasza:
63%

jaj de buta kérdés, azért szülnek, mert ök is kufircolnak, és a gyerek két ember sexuális kapcsolatából lesz.

tudod hány gyermek nö fel lelki terrorban a világban, ott ahol apa anya minden nap veszekednek, vagy csak csendben utálják egymást, a gyerek már hányingerrel megy haza, vagy haza sem akar menni, de gazdagság igen nagy. ezeket senki nem szolja meg, söt nem is látja a szem, ha a tanárok, ovonök észre veszik senkinek nem szolnak, mert nem akarnak bele menni ebbe, pedig aagyereknek sokkal rosszabb mint egy igen nagy szegénységben felnöni.

2013. febr. 15. 13:19
 3/21 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg azert szulnek gyereket mert ok is erzeni szeretnek az anyasagot!!!!! Erre nem gondoltok?????Az meg, h nincsen uj penzuk erre meg arra az nem azt jelenti, hogy az olyan ember nem valalhat gyereket( szerintem) A szegenynek is joga van az anyasaghoz!
2013. febr. 15. 13:28
 4/21 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem 1. amit írtak előttem hogy nincs pénz védekezésre szexelés viszont az élet része mint az evés vagy az ivás. Ha megmarad a baba akkor már megszülik. Bár én inkább rengeteg olyat ismerek aki szegény, terhes lesz és megy ab.ra...:(( Mivel szoc segélyen él pl. így ingyenes az abortusz.

2. csak azt látja maga előtt hogy ez az élet rendje meg egy nőnek gyerek KELL és úgy van vele szül mindenáron MAJD LESZ VALAHOGY. Majdcsak valahogy eléldegélnek. Meg hogy a szeretet a fontos és a szeretet az elég, az szükséges egyedül a gyereknek.

3. Kifejezetten azért vállal gyereket mert az pénzt jelent. Családit meg gyest legalább az is több mint a semmi.

2013. febr. 15. 13:34
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem csak szegények hanem hülyék is. Önzőek, nem gondolnak bele hogy a saját gyerekük fél életét ezzel tönkreteszik.
2013. febr. 15. 13:42
 6/21 anonim ***** válasza:
42%
sZERINTETEK AZ SZEGENY EMBER NEM EMBER???? Miert itelitek el oket? Megertem, hogy a cigany koldus aki az utcan van azon elkondolkodtok , hogy miert szul gyereket( nyilvan jobban sajnaljak ha latjak a gyereket es jobban adnak penzt) de a szegeny ember,az mas, ha van meleg otthon biztositva es meleg etel +a szeretet ami a legfontossabb akkor megvan a gyereknek mindenje, nem muszaly ilyen meg olyan babaszoba, babakocsi, hisz az a gyerek akkor is orul az eletnek ha szegeny! Gondoljatok magatokat a helyukbe, Ti ha szegenyek lennetek akkor nem szeretnetek gyereket????
2013. febr. 15. 13:49
 7/21 anonim ***** válasza:
58%
Vagy mert munkanélküli, semmi sikerélménye nincsen, de úgy érzi, hogy ha gyereke lesz, akkor már alkotott, létrehozott valamit, sikeres. Értelmet ad az életének.
2013. febr. 15. 13:49
 8/21 anonim ***** válasza:
56%
Mert kap gyest meg családit alanyi jogon és az is több mint a semmi, meg hát lusta a munkához is.
2013. febr. 15. 13:51
 9/21 anonim ***** válasza:
15%
hát nem tudom miért lettem lepontozva vajon, amikor csak igyekeztem végigvenni vajon mi is motiválhat vkit aki szegény-ha jót fröcsögök hogy az egy idióta haljon meg és ássa el magát és kész akkor lehet felpontozódtam volna:)))
2013. febr. 15. 13:52
 10/21 A kérdező kommentje:

Kriszta!

Olvasd el még egyszer a kérdést!

Nincs meleg otthon biztosítva, nincs meleg étel, és a szeretettel nem sokra megy, ha a gyerek beteg lesz, de még a gyógyszerekre sincs pár ezer forintja.

2013. febr. 15. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!