17 éves vagyok, és anyukámék mindig azt mondják, hogy én majd szegény leszek ha elköltözöm meg hogy nem lesz pénzem és hogy 27 éves korom előtt nem is szülhetek majd gyereket meg stb. nekem ez nagyon rosszul esik! Ti mit gondoltok erről?
Jól tanulok! szinte mindig a párommal vagyok, és majd az érettségi után a párommal szeretnék elköltözni!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat4
Hát. Ha meggebedsz és dolgozol, nulla szinten élsz, akkor úgy 30évesen ki tudsz fizetni egy beugrót a hitelhez, és veszel egy lakást, amit 15-20évig törlesztesz esetleg. Ha apuci-anyuci nem ad vagy hagy rád több millát, akkor sajnos ez a helyzet valóban. Szép tervek, hogy majd érettségi után együtt elmentek... és akkor mi lesz? egy érettségivel kb semmire nem mész szakma vagy diploma nélkül. Tanulás mellett elég nehéz, sőt, van, hogy lehetetlen dolgozni. Még egy szobát mérelni is 20-25k+rezsi havonta, és akkor még nem ettél, nem vettél semmit, nem közlekedtél. Egy garzont meg... szóval nem olcsó. Sajnos csak szülői támogatással tudok fennmaradni én is, és elég alacsony színvonalon vagyok, mivel nincs pofám "felesleges hülyeségekre" pénzt kérni, mint pl ruhák, vagy bulik, és nem létfontosságú dolgok.
Gondolom ezt azért mondták, mert nem igazán fognak vagy tudnak majd támogatni. Bár a stílus valóban nem a legjobb talán. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!