Miért nem akarja tudomásul venni, hogy lassan elköltözöm otthonról "végleg"?
Majd amikor neked lesz felnőtt a gyermeked, akit el kell engedned, majd meglátod magad is, milyen nehéz dolog ez!
Mi anyák mindig szeretnénk magunk mellett tudni benneteket, hogy óvhassunk a széltől is, hogy tovább babusgathassunk benneteket, hogy süthessünk nektek vasárnap palacsintát, hogy ellenőrizzük, van-e sapka rajtatok, és hogy nem lóg-e a cipőfűzőtök. Igen, tudom, a szeretet lehet néha fojtogató is. De akkor is olyan nagyon nehéz elengedni a kezeteket! Olyan nehéz elfogadni, hogy már nem vagytok a mi kicsi babáink, hanem felnőttek vagytok!
Legyél most kicsit megértőbb anyukáddal. Nehéz időszak ez számára. Nemcsak, hogy téged kell elengednie, de azzal is ilyenkor szembesül egy asszony, hogy megöregedett, és már nincs is rá annyira szükség.
Igen, tudom, hogy igazad van:)
köszönöm...
:)
igen igazatok van..biztosan nehéz dolog..próbálom megérteni. Viszont néha bánt, mert olyan mintha meg se próbálná megérteni, hogy nekem mennyire fontos ez a kapcsolat...Ő a mindenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!