Vállalnál 6 gyereket, ha szegény lennél?
Figyelt kérdés
Ismerek egy házaspárt, akik fél tucat kölköt terveznek, pénzük meg alig. Szeretetből fel lehet nevelni ennyi kölköt, vagy inkább nyomorogni fognak?2010. dec. 8. 14:26
1/8 anonim válasza:
Igen, mi 3an vagyunk tesók és nagyon szegények voltunk mindig is! De nem az a lényeg! Most kajak ha választani kéne h inkább az egyik tesóm ne született volna meg és vmivel több pénzünk lenne vagy így ahogy volt akk a másodikat választanám! Inkább nyomorogjunk :P
2/8 anonim válasza:
Én szerintem 6-gyerek az sok de ki hogy van ezzel hát ha nem úgy állnak anyagilag akkor nagyon nehéz lesz sok minden kell egy babának egynek is nehéz megadni de 6 gyerkőcnek még nehezebb.De ez csak az én véleményem nem tudom hogy más hogy van ezzel.
3/8 anonim válasza:
6 gyerek után,emelt családi,mindenféle segély igénybevehető.Néha jobban kijönnek mint én akinek 2 gyermeke van.
4/8 anonim válasza:
Hát, én akkor sem vállalnék 6 gyereket, ha gazdag lennék...
5/8 anonim válasza:
100 éve még vállaltam volna, de mivel most a szegény fogalma egy másfajta, valami megvetendő állapotot takar, nem hoznám őket ilyen helyzetbe.
6/8 anonim válasza:
Én még magamat is megérem eltartani!
Milyen gyereket? És miért van ennyire szükség? Mi vagyunk mi nyulak?
Én azt hiszem hiába a támogatás, abból a pénzből így sem juthat mindenre. Egy gyerek nem él meg 10-15 e. ft-ból egy hónapban. A többit meg miből teremtik elő?
7/8 anonim válasza:
Akik 3-nál több gyereket vállalnak azok általában cigányok és azért teszik, mert sok családi pótlékot kapnak értük. Persze a gyerekkel meg nem törödnek, hagyják, hogy tengödjön...
Ezért is van annyi iskolakerülö cigánygyerek..
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó: nem vitatom, hogy ilyen a nagy többség, de pont ma láttam egy cigány csávót, ahogy viszi a 3 gyerekét iskolába:D el sem hittem:D bárcsak többször látnék ilyet...
2010. dec. 8. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!