Vállalnál 2 gyereket úgy, hogy nincs biztos munkahelyed?
Figyelt kérdés
Az első most született, páromnak stabil (amennyire most lehet...) a munkahelye, de már 48 éves. Nekem még sosem volt egy évnél hosszabb ideig munkahelyem, gyerekkel még nehezebb.2011. ápr. 12. 10:53
2/9 anonim válasza:
Ha a párodnak stabil munkahelye van, és normálisan keres (megélnétek belőle 4-en), akkor igen.
3/9 A kérdező kommentje:
130 körül keres, nekem a gyedem most 70. Hitelünk nincs. Autónk se, hónapról hónapra, de kijövünk.
2011. ápr. 12. 11:06
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha van megtakarításotok, akkor talán igen.
5/9 anonim válasza:
Simán. Nálunk is ennyi jön be kb, hitelünk is van.Nyáron érkezik a kistesó.
6/9 anonim válasza:
Nekem nincs munkahelyem, de a párom jól keres. És vállalunk második babát.
8/9 anonim válasza:
Nekem 66 a GYED-em, lakashitelunk van, igaz mindkettonk munkahelye stabilnak mondhato - amennyire manapsag eztlehet mondani. Ket gyerekunk van. 1 es 6 evesek.
Ha ugy gondolod, hogy a ferjed fizuja es a GYED eleg arra, hogy fentartsatok magatokat, akkor miert ne. Foleg, hogy a parod mar 48, igy nem varakoznek sokaig a helyetekben.
9/9 anonim válasza:
nálunk is ez ált fennt de én nem tettem le a 2 gyerekről pedig mindenki ellene volt és lám a lányomnak megszületett a kisöccse a család szemefénye imádjuk
NEM BÁNTAM MEG ÉS BEVÁLALNÉK MÉG EGYET HA A PÁROM IS BENNE LENNE! IMÁDOM A TERHESSÉGET AZ ANYASÁGOT A GONDOSKODÁST
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!