Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha veszélyeztetett terhes...

Ha veszélyeztetett terhes voltál vállalnál újból gyereket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 10:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Az voltam és igen. A következő lehet másképp volna.
2010. márc. 8. 10:42
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Persze, nincs két egyforma terhesség. Miért lenne kizáró ok? Én is veszélyeztetett voltam, de e miatt nem mondanák le még egy babáról.
2010. márc. 8. 10:42
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
veszélyeztetett voltam a kisfiammal, és a második babát várom. teljesen más ez a terhesség. és nem veszélyeztetett :) - remélem nem is lesz az :)
2010. márc. 8. 10:43
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Igen, az voltam, azóta van még 2 gyerekem. Mivel minden terhesség más, nem biztos, hogy újra lesz valami probléma.
2010. márc. 8. 10:50
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Az voltam a babámmal, aki most 5,5 hónapos.Most újra szeretnénk még egyet:)
2010. márc. 8. 10:52
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Igen, már tervezzük is.
2010. márc. 8. 11:05
 7/22 anonim ***** válasza:
12 éves nagylányommal veszélyeztetett terhes voltam.Most 9 hónapos kisfiammal szintén.Mindketten egészségesek,szerencsére én is megúsztam.Ha fiatalabb lennék talán néhány év múlva újra vállalnám:)
2010. márc. 8. 12:10
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Szia!5.héttől feküdnöm kellett!Nagyon vizes lettem!35 kilót híztam toxémia miatt(ami már lement)!Iszonyat magas volt a vérnyomásom!Rengeteg gyógyszert kellett szednem!Hála Istennek egészséges lett a lányom!Most 2 hónapos!Progis császárom volt,ami nagyon jól sikerült és hamar felépültem!DE SOHA NEM SZÜLNÉK MÁSIKAT!Nagyon nehéz és aggodalmakkal teli volt a terhességem,hogy egészséges lesz e babám!
2010. aug. 19. 14:52
 9/22 anonim ***** válasza:
89%
Persze, már 20 hónapos a kisebb fiam. Sok olyan anyukát ismerek, akik az elsővel veszélyeztetettek voltak, a másodikkal pedig semmi bajuk nem volt. Előre nem lehet tudni, hogy milyen is lesz a várandóság.
2010. aug. 19. 14:54
 10/22 anonim ***** válasza:

Az elsővel 30.héttől fekvés, mert elkezdtem nyílni a max dózis felett kaptam magnéziumot naponta, hogy kihúzzuk a 37.hétig legalább...

19hónap lesz a két kicsi között:) Most eddig semmi gondom, pedig egy 10kg babát hajkurászok egész nap, csinálom a házimunkát stbstb. Remélem a vége is ilyen "sétagalopp" lesz.

2010. aug. 19. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!