A tesómék több éve próbálkoznak és nem jön össze a baba,pedig nagyon szertnének.Felvetették,hogy kihordhatnám az ő közös babájukat.Mi tagadás ledöbbentem első hallásra,majd elgondolkodtam én mit tennék ha nekem nem lehetne.(nekem 2 van).Nem tudom mit tegyek
nem! utána nem tudnám odaadni, vagy pedig szenvednék miatta. a sajátomnak érezném! még a tesómnak se. bár nem voltam még hasonló helyzetben. de sztem pl. biztos úgy érezném, ha oylasmit látnék a nevelésében, ami nem tetszik, hogy jogom van beleszólni. stb stb. nem lenne egy normális helyzet.
2010. aug. 20. 13:16
2/25 anonim válasza:
Szia, ez csak tőled függ, ha lelkileg letisztázod magadban, hogy ez nem a te babád lesz, és eltudsz tőle valamilyen szinten határolódni, mégha a szíved is szakad meg akkor de odatudod adni a babát, azzal a tudattal hogy a testvérednek teszel jót akkor vállald el, de ha nem volnál rá képes (én tuti nem bírnám aztán odaadni) akkor ne is keltsd fel bennük a reményt, hanem már a legelején tisztázd velük hogy ez lelkileg nem menne.. mióta próbálkoznak egyébként, lombik esetleg?
2010. aug. 20. 13:21
3/25 anonim válasza:
Magyarországon sajnos nem lehet, a törvény tiltja. Legközelebb Romániában végeznek ilyen beavatkozást, illetve Görögországban, Izraleben...
Én megtenném. Nekem is van egy szívbéli jó barátnőm, kivették a méhét, nem szülhet. Ha engedné a törvény, és már mind megvannak a gyerekeim, akiket szeretnénk a férjemmel, akkor boldogna kihordanám nekik az övéket is.
Egyébként ezt nem béranyaságnak, hanem dajkaanyaságnak hívják.
2010. aug. 20. 13:22
4/25 anonim válasza:
En a testveremert megtennem.
Csak akkor vallald, ha valoban szet tudod valasztani majd az anyai erzeseket a sajat es a testvered gyermeke kozott.
2010. aug. 20. 13:24
5/25 anonim válasza:
Most beleéltem magam a helyedbe. Nagyon szép gesztusnak tartom. Fizikailag simán bevállalnám. De a szülés után képtelen lennék lemondani róla, bármennyire is jót akarnék a testvéreméknek. Szerintem egy szeretetben élő anya erre nem képes.
2010. aug. 20. 13:25
6/25 anonim válasza:
Hát tényleg nem egészséges a helyzet. De ha a testvéremnek (és csak neki, senki másnak!)tudnék segíteni, megtenném. Én sterilizáltattam magam 3 gyerek után, de megvártam, hogy a tesómnak is szülessen előbb gyereke. Bár ezt soha nem mondtam neki. Neki megtettem volna, másnak biztos NEM!
7/25 anonim válasza:
Testvérnek, legjobb barátnak igen. Nekik, értük képes lennék az egész dolgot úgy fölfogni, hogy én csak vigyázok az ő babájukra, így szívfájdalom nélkül nekik tudnám adni. Szörnyű dolog ha az embernek nem lehet gyereke és ha megadatik, hogy ily módon vérszerinti gyerekük lehet akkor nem akarom látni, hogy szenvednek, megtenném nekik.
8/25 anonim válasza:
Nehéz kérdés!
Szívem szerint megtenném(bár én nem vagyok ilyen jóba a testvéremmel:-)) de a szülés pillanatában vagy mikor már látnám őt aki 9 hónapot nevelkedett bennem hát szerintem nem tudnám elengedni!!
Nekem 1 fiam van és nagyon erősen él bennem a terhességem!!
2010. aug. 20. 13:31
9/25 anonim válasza:
13:31 vagyok.
Nem nevelkedett inkább növögetett:-)))
2010. aug. 20. 13:32
10/25 anonim válasza:
Nem! Ott van az örökbefogadás, de mindig gusztustalannak tartottam hogy egy nő szül egy másiknak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!