Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnál béranyaságot?

Vállalnál béranyaságot?

Figyelt kérdés
A tesómék több éve próbálkoznak és nem jön össze a baba,pedig nagyon szertnének.Felvetették,hogy kihordhatnám az ő közös babájukat.Mi tagadás ledöbbentem első hallásra,majd elgondolkodtam én mit tennék ha nekem nem lehetne.(nekem 2 van).Nem tudom mit tegyek
2010. aug. 20. 13:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
a testvéremnek megtenném, senki másnak nem.
2010. aug. 20. 13:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a testvéremnek nem lehetne és ő vágyna rá, gondolkodás nélkül igent mondanék! Egy család vagyunk és mindenben számíthat rám! Inkább én mint egy idegen!

Nekem is van testvérem és mindent megteszek, hogy boldog legyen! A világ legrosszabb érzése amikor nem lehet gyereked és Te szeretnél! Nagyon könnyen osztogatják itt az ááá nem , meg nem tudnám odaadni válaszokat! Láttatok ti már nőt szenvedni mert nem lehet gyereke? A testvéretek szenvedését simán végignéznétek és szeretetről beszéltek? A szeretet áldozatokkal is jár és az a csöppség a testvérednél lenne, aki mellesleg nem a te gyereked, csak kihordanád és ezzel a világ legboldogabb emberévé tennéd a TESTVÉRED! Ez a szeretet!

2010. aug. 20. 13:53
 13/25 anonim ***** válasza:

Egy jo ideig ugy volt, hogy unokatesomnak nem lehet babaja.

Tobb vetelesen is tul van mar mutottek is, de nem jott Nekik ossze.

En meg tettem volna Nekik!

2010. aug. 20. 14:03
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon szomorúan olvasom, hogy itt mindenki elutasító ezzel a kérdéssel, főleg úgy, hogy testvérről van szó! Anyák akik átélik a szülői örömöket nem segítenék hozzá ehhez a csodához a saját testvérüket. A gyerek magzati élete csak egy nagyon kicsi szakasza az életének és az igazi szeretetet nem is akkor kapja meg hanem a születése után. A testvéretek petesejtje meg lenne termékenyítve a sógorotok hímivarsejtjével aki egy élő kis embrió és ti csak kihordanátok hozzásegítve őt az élethez! Nincs ennél felemelőbb érzés! Ez ám a szeretet! Ebben az anyagias világban annyi szart ajándékozunk a szeretteinknek és amikor jön egy igazi lehetőség, hogy bizonyíthatod a szereteted akkor bizony mindenki elbukik és a legrosszabb, hogy ezt a szeretetre hivatkozva teszik, pedig az ok csak az önzőség és lehet verni a mellett, hogy milyen jó ember vagyok mert nem adnám, én azt mondom a nemesség és a szeretet egy ilyen cselekedetben jelentkezik ami engem büszkeséggel töltene el! Bármikor adnék életet a nővérem gyermekének, és ezt büszkén és szeretettel tenném!
2010. aug. 20. 14:16
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Csak a testvéremért, de senki másért! A tesóméknak nagyon nehezen 6 évi várakozás után lombikkal megszülettek az ikreik. És inkább a "kivitelezésen" akadnék föl. Szóval a sógorral lefeküdni, és mi van ha több hónapig kell próbálkozni?

Nagyon nehéz döntés, és egy életre szól!

2010. aug. 20. 14:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az örökbefogadással olyan könnyen dobálóznak itt egyesek, de nem fogják fel, hogy az több év is lehet?! És még utána se biztos, hogy megkapja a gyereket!
2010. aug. 20. 14:31
 17/25 A kérdező kommentje:

A testvérem fiú tehát nem kell a sógórral lefeküdni:)))

Úgy történne hogy a kettőjük ivarsejtjeit egyesítik és beültetnék a méhembe.

2010. aug. 20. 14:55
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
Hmmm. Nemes gesztus de veszelyes is. Amikor meglatod azt a pici ujszulottet akkor kell azt mondanod, hogy a testveremet jobban szeretem mint ezt a babat es atadni nekik. En nem lennek ra kepes. Megha mas petesejtje novekedett is bennem felnek, hogy a szeretetem akkor is nagyobb lenne iranta mint a testverem irant. Ezert nem mernem vallani.
2010. aug. 20. 15:27
 19/25 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 20. 15:46
 20/25 anonim ***** válasza:
mivel tudom, hogy nem az én génjeim vannak a babában, így kétlem, hogy nem tudnám szülés után elengedni. Biztosan nagyon közel állna a szívemhez a picur, de tuti nem érezném, hogy az én gyerekem attól, hogy én hordtam ki.
2010. aug. 20. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!