Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnál béranyaságot?

Vállalnál béranyaságot?

Figyelt kérdés
A tesómék több éve próbálkoznak és nem jön össze a baba,pedig nagyon szertnének.Felvetették,hogy kihordhatnám az ő közös babájukat.Mi tagadás ledöbbentem első hallásra,majd elgondolkodtam én mit tennék ha nekem nem lehetne.(nekem 2 van).Nem tudom mit tegyek
2010. aug. 20. 13:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem én megtenném a testvéremért. Egy életen át nem tudnák neked meghálálni. Aztán lehetnél te a keresztanyja, és akkor mégis van kötelék köztetek is. Ezt agyban kell eldönteni, és úgy beállítani magadnak mintha mondjuk egy határozott idejű munka lenne. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor csak szenvedés lenne, és akkor inkább ne fogj bele.
2010. aug. 20. 17:02
 22/25 anonim ***** válasza:

A gyereket nem kellene idegennek adni, könyörgöm a testvérednél lenne az ő gyereke! Aki meg azt írta , hogy sógorral lefeküdni, annak gratulálok! Semmit nem tud erről az egészről!

És ha nektek nem lehetne gyereketek? Tudjátok mekkora öröm, de ha nem lehetne, ha az élet ettől megfosztana és csak sóvárognátok gyerek után, kíváncsi lennék , hogy akkor , hogy állnátok ehhez a kérdéshez!

2010. aug. 20. 17:07
 23/25 anonim ***** válasza:
A saját önzés! Nem adnátok oda és nem segítetek, de az nem jut eszetekbe, hogy így esélye sincs ,megszületni! Inkább ne legyen mint, hogy ne a tietek legyen ugye?
2010. aug. 20. 17:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem
2010. aug. 20. 21:00
 25/25 anonim ***** válasza:
IGEN!
2010. aug. 21. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!