Hogyan tudnám elfogadni azt ha apám jobban szereti az uj házasságából született gyereket nalam?
Figyelt kérdés
Mindig is kivétel volt téve köztünk. Engem sose támogatott semmiben. A fiának 18 evesen mar 6 milliós autót vett, fizette a jogsijat es most az egyetemet is. En amikor mentem tovabbtanulni még a buszberletemet se fizette. Csak a kötelező havi 15 ezret ami kb semmire se elég. Születésnapomat van amikor elfelejti, de ha mégsem akkor ad egy 5000ftos dm utalványt maximum. Az új családját Spanyolba, Izlandra viszi nyaralni, engem meg sehova nem vitt. Nem is voltam még soha külföldön. Nektek is rosszul esne vagy csak en vagyok nagyon erzekeny?2021. nov. 12. 21:06
41/41 anonim válasza:
Engedd el, majd a másik gyereke reméljük fogja gondozni - pelenkázni vagy minőségi otthonba helyezni ha úgy adódik. Mert feléd ugye semmilyen elvárása nem lehet ezek után. Ez legyen előtted. Tudom hogy sz.r, átérzem, de az ő döntése, hogy örökre szétbssza a kapcsolatát veled. Ő valószínűleg többet veszít, ha az egész életedből kimarad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!